Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2012. Január 31. 14:15, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Nem válik el Seal és Heidi Klum!

Nem válik el Seal és Heidi Klum!

Nem akar hivatalosan is véget vetni házasságának Seal és Heidi Klum. Abban viszont egyáltalán nem biztosak, hogy még megmenthető a kapcsolatuk.

Hiába ment tönkre a kapcsolatuk, a válásra nem tudja rábeszélni magát Seal és Heidi Klum. Az énekes egy tévéinterjúban árulta el, hogy nem terveznek hivatalos lépéseket, azt azonban ő sem tudta megmondani, hogy együtt lesznek-e még valaha a feleségével.

"Nem tudunk kibékülni, mert össze sem vesztünk - mondta Seal, aki a műsorban a karikagyűrűjével az ujján jelent meg. - El sem fogunk válni. Hivatalosan még csak külön sem élünk, bár valójában így van. Az a helyzet, hogy eltávolodtunk egymástól. Hogy van-e rá még esély, hogy együtt legyünk? Őszintén mondom, nem tudom. Erre a kérdésre nem ismerem a választ."

Seal és Heidi Klum hét év házasság után szakítottak, de ismerőseik szerint már fél éve csak úgy tettek, mint akik jól megvannak egymással, és az utolsó heteket a szupermodell egyedül is töltötte, míg Seal a négy gyerekükkel volt. A gyerekek jelenleg Heidi Klummal laknak, aki egy Beverly Hills-i hotelben szállt meg.

Címkék: Heidi Klum, Seal

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.