Városlista
2022. május 20, péntek - Bernát, Felícia

Hírek

2017. Október 01. 05:01, vasárnap | Belföld
Forrás: police.hu

Nem válogatott – 300 kilós disznót és ékszereket lopott

Nem válogatott – 300 kilós disznót és ékszereket lopott

A rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint több ingatlanba is betört Hajdúdorogon.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre május 14-án 8 óra körül arról, hogy hajdúdorogi ingatlanjának udvaráról ellopták a 300 kilogrammos sertését. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. Az egyenruhások L. Ferencet elfogták és előállították a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányságra, ahol nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A 32 éves férfi beismerő vallomást tett. A gyanúsított elmondta, hogy az állatot eladta egy hajdúböszörményi ismerősének, B. Zoltánnak, aki tudta, hogy a sertés lopásból származik.

A nyomozás adatai szerint L. Ferenc korábban öt másik hajdúdorogi házba is betört, ahonnan ékszereket és más értéktárgyakat vitt el.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság az L. Ferenccel szemben lopás bűntett, míg az 59 éves B. Zoltánnal szemben orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és az ügyben keletkezett iratokat a napokban megküldte a járási ügyészség részére.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 20. 10:42, péntek | Belföld

Igaziak fogták el az álrendőröket, baleset lett az üldözésből

Őrizetbe vettek a rendőrök két férfit, akik a gyanú szerint magukat rendőrnek kiadva károsítottak meg időseket. Az utolsó bűncselekmény után próbáltak elmenekülni, amikor autójukkal balesetet okoztak.

2022. Május 20. 08:01, péntek | Belföld

Négy év börtönre ítéltek egy zsaroló nőt Szekszárdon

Négy év börtönbüntetésre ítélt a Szekszárdi Törvényszék csütörtökön jogerősen egy 42 éves nagydorogi nőt, aki bántalmazott egy szintén nagydorogi férfit, és zsarolta annak élettársát.

2022. Május 20. 07:00, péntek | Belföld

Súlyosan megsérült egy gyermek a zánkai Erzsébet-táborban

Súlyosan megsérült egy gyermek, akire rádőlt egy rögzített focikapu a zánkai Erzsébet-táborban - közölte az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány csütörtökön az MTI-vel.

2022. Május 20. 05:00, péntek | Belföld

A hétvégén is érkezik egy hidegfront

A hétvégén is átvonul egy hidegfront az ország felett, de sok csapadékra, komoly lehűlésre nem kell készülni - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.