Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. Április 02. 15:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Emerald Pr

Nyári divat trend előrejelzés

Nyári divat trend előrejelzés

A sárga az új fekete

Ahogy tavaly, idén is hódít a sárga. Ez a szín ugyanis nemcsak üde és energikus, de pozitív kisugárzást is biztosít viselőjének. A sárga felvidít, hisz a sárga a mosoly színe is. Megmutatjuk, hogyan és mivel viseld, hogy elkerüld a „darázs” effektust. Legyél Te a nap királynője!

„A sárga színt a legtöbben trükkösnek tartják, nehezen viselhetőnek. Pedig elképesztően stílusosan tud mutatni, akár tetőtől talpig viselve is! – mondja Gerhát-Molnár Irina, a Brands.hu ügyvezető igazgatója. - A hófehér, egyébként is sápadt bőrhöz nem tanácsoljuk, de a melegebb tónusú, kreol vagy sárgás színű bőrhöz tökéletes, no és persze a pirosító viselése is segíthet a sárga sápasztó hatását ellensúlyozni”.

Hogyan, mivel viseljük?
Nem lehetsz túl sárga, ezt a színt sem lehet túlzásba vinni. Ha úgy tartja kedved, öltözz nyugodtan tetőtől-talpig ebbe a színbe, ahogy Kendall Jenner is teszi, és mennyire elképesztően harmonikus egységet alkot ezzel a szettjével! A sportosan elegáns nadrág, ezzel a finomesésű selyemtoppal és halvány bézs színű szandállal fantasztikus összhatást kelt.
Azonban, ha nem szeretnél ennyi sárgát magadon, akkor kombináld nyugodtan fehérrel, amivel lágyítható az összhatás. Feketével is bátran hordható szín a smile-szín, csak nem szabad túlzásba esni vele.

Trendi, de visszafogott
Ha nem akarsz kimozdulni a komfortzónádból, de szeretnéd feldobni a gardróbodat ezzel a vidám színnel, viselj sárga kiegészítőket! Egy csinos sárga borítéktáska, egy nagyobb üde színű fülbevaló vagy egy finom nyaklánc feldobja a szerelésed nem beszélve a fiatalító hatásáról. Bár kevesen tudják, de a sárga és az élénk színek éveket fiatalítanak viselőjükön, lendületet adnak, és még a rossz napokon is megmosolyogtatnak.
Ami pedig a kabátokat illeti, ha még így sem sikerült meggyőzni arról, hogy idén viselj bátrabban sárga színű ruhákat, akkor íme egy áthidaló megoldás: vásárolj a tavaszi, esős napokra sárga színű esőkabátot. Ezt csak néha kell viselned, és szépen lassan hozzászoktatod magad a szezon egyik legfelkapottabb színéhez.

Kendar Jennel

Címkék: divat, nyár, sárga

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi és május elsejei programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Április 26. 09:00, péntek | Helyi

A Castrum 9 versenyzője 7 érmet hozott haza a Diákolimpiáról

56 klub 612 versenyzője küzdött.

2024. Április 25. 16:00, csütörtök | Helyi

Pörgesd fel az agyad!

Bűnmegelőzési játék a farádi iskolában.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból