Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. Április 11. 10:00, kedd | Helyi
Forrás: Diákhitel Zrt

Nyerjetek az osztályotoknak 250 ezer forintos tanév búcsúztató bulit!

Nyerjetek az osztályotoknak 250 ezer forintos tanév búcsúztató bulit!

Középiskolás diákoknak hirdetett videós pályázatot a Diákhitel Központ.

A Diákhitel Központ végzős és végzés előtt álló középiskolások számára hirdetett „Az Osztály” elnevezésű pályázata arra keresi a választ, hogy milyen jövőképpel rendelkeznek a mai tizenévesek. A pályázó osztályok vlogos (videós) formában mondhatják el, hogyan képzelik el az életüket néhány év múlva. A pályázatokat április 19-éig kell benyújtani, a legjobbak 250 ezer forint értékben nyernek tanévbúcsúztató bulit.

Az MFB Csoporthoz tartozó Diákhitel Központ Zrt. számára kiemelten fontos, hogy megszólítsa a középiskolás korosztály is. „Az Osztály” pályázat alapötlete, hogy még szorosabb közösséggé kovácsolja a fiatalokat a közös kisfilmkészítés által, valamint teret biztosítson, hogy a diákok a jövőjükről is gondolatokat fogalmazzanak meg, legfőképpen beszélgessenek a témáról.

A pályaművek kivitelezése során elsősorban a kreativitáson van a lényeg: a képi világ, a vágások és az effektek is legyenek egyediek. A kész alkotásokat egy fájlmegosztóra (Dropbox, MammutShare, etc.) kell feltölteniük a pályázóknak, a linket a palyazat@diakhitel.hu címre várja a Diákhitel Központ Zrt. április 19-éig. A végeredményt népszerű vloggerek véleményezik, hiszen a zsűriben voksol a kortárs fiatalok körében népszerű Szabyest és a KD Csapat. A fődíj mellett különdíjban részesül az a szerencsés osztály, amely a legtöbb kedvelést gyűjti a videójára a Diákhitel Facebook oldalán, ezért érdemes osztani a kisfilmek linkjét. A díjátadó 2017. április 29-én lesz, az Xbox One PlayIT Show nagyszínpadán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:00, péntek | Helyi

Vadász nyári tábor gyerekeknek

Két turnusra lehet jelentkezni.

2024. Április 26. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi és május elsejei programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Április 26. 09:00, péntek | Helyi

A Castrum 9 versenyzője 7 érmet hozott haza a Diákolimpiáról

56 klub 612 versenyzője küzdött.

2024. Április 25. 16:00, csütörtök | Helyi

Pörgesd fel az agyad!

Bűnmegelőzési játék a farádi iskolában.