Városlista
2024. május 26, vasárnap - Fülöp

Hírek

2019. December 04. 09:00, szerda | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Nyugdíjas kapuvári és csornai tűzoltók találkoztak

Nyugdíjas kapuvári és csornai tűzoltók találkoztak

Tájékoztatást kaptak a jelenről, beszélgettek a múltról.

A Kapuvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség nyugdíjas találkozót rendezett a kirendeltség, a Kapuvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság és a Csornai Katasztrófavédelmi Őrs nyugdíjas állománya részére.

A rendezvényen Rácz Imre tűzoltó ezredes, tanácsos, kirendeltség-vezető köszöntötte a meghívást elfogadó kollégákat. Az összejövetelt a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság részéről Sári Ákos tűzoltó alezredes, igazgató-helyettes tisztelte meg jelenlétével. Rácz Imre tűzoltó ezredes, kirendeltség-vezető rövid tájékoztatást adott az elmúlt év nagyobb eseményeiről, rendezvényeiről, szakmai és sporteredményeiről, a Kapuvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség, a Kapuvári HTP valamint a Csornai Katasztrófavédelmi Őrs életéről. Tájékoztatta a megjelenteket az új vezetők kinevezésével illetve megbízásával kapcsolatban, és szót ejtett az önkéntes tűzoltó egyesületek működéséről is. Az egykori kollégák közül 3 olyan személy jelent meg, akiket kerek évfordulós születésnapjuk alkalmából is köszöntöttek.

A találkozót kötetlen beszélgetés és közös ebéd zárta, ahol a nyugdíjas tűzoltók elevenítették fel a régi időket, a beavatkozásokat, a közös élményeket. Szívesen idézték fel egykori emlékeiket és osztották meg életük fontosabb eseményeit.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 16:00, szombat | Helyi

Petőházán május 31-én nyit a strand

Helyieknek kedvezményes szezonbérlet.

2024. Május 25. 13:00, szombat | Helyi

Vágányzári menetrend a Csorna-Szombathely vasútvonalon

Vonatpótló buszok járnak.

2024. Május 25. 09:00, szombat | Helyi

Állami segítséggel próbálják átjátszani a kínaiaknak a csornai napelemgyárban alkalmazott svájci technológiát?

Csornán játszódott az elmúlt évtized egyik legsötétebb hazai története.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.