Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Február 02. 11:01, péntek | Bulvár
Forrás: mti

Ők lépnek fel az idei Balaton Sound-on

Ők lépnek fel az idei Balaton Sound-on

Axwell & Ingrosso, Oliver Heldens, Craig David, Alesso, Elle Eyre, Martin Solveig, a Vini Vici, Carnage, a Disciples, Princess Nokia, Night Lovell és NGHTMRE is fellép a Balaton Soundon július 4-től 8-ig Zamárdiban

- közölték a szervezők pénteken az MTI-vel. A most bejelentett előadók többsége visszatérő fellépő a Balaton Soundon, illetve játszott már a Szigeten vagy a VOLT Fesztiválon az elmúlt években.


Közéjük tartozik a tavalyi Balaton Sound egyik legnagyobb buliját prezentáló svéd dj-páros, Axwell & Ingrosso, akik 2014-ben kezdték közös projektjüket, eddig megjelent kislemezeik hatalmas sikerrel futnak.

Visszatér a szintén svéd Alesso, aki a populáris elektro house vonalat képviseli és már kétszer járt a Soundon, a holland Oliver Heldens (a Soundon 2015-ben és 2016-ban lépett fel), a house nagymestere.

A legnépszerűbb brit R&B/hiphop/house előadók közé tartozó Craig David TS5 nevű sorozatával áll színpadra Zamárdiban, jön a szintén brit ifjú énekes-dalszerző, Ella Eyre, a francia dj sztár Martin Solveig (2014 és 2016 után), Izraelből érkezik a Vini Vici, az EDM-dance vonalat erősíti a guatemalai-amerikai Carnage (tavaly is játszott Zamárdiban), a house-rajongók a brit Disciples dj-producer trió fellépésének örülhetnek. A hiphop/R&B világából érkezik a rapper Princess Nokia, ott lesz a cloud rap huszonéves sztárja, Night Lovell és a frissen befutott NGHTMRE-t is láthatja a Balaton Sound közönsége.

A szervezők korábban mások mellett a Chainsmokers, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix és Dj Snake fellépését is bejelentették már a Balaton Soundra.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.