Városlista
2023. december 2, szombat - Melinda

Hírek

2023. Október 01. 13:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Magyar Madártani Egyesület

Önkénteseket toboroz a Magyar Madártani Egyesület

Önkénteseket toboroz a Magyar Madártani Egyesület

Tegyünk együtt a Madárbarát Magyarországért!

Napjainkban a természetvédelmet érő kihívások rendkívüli mértékben megnövekedtek. Ugyanakkor a rendelkezésünkre álló erőforrások korlátozottak, így sajnos sokszor még a Magyar Madártani Egyesület alapvető célkitűzései között szereplő kérdésekre sem tudnak akkora figyelmet fordítani, mint szeretnének.

Szerencse, hogy hazánkban a társadalom és annak néhány kisebb-nagyobb közössége a nemes és hasznos ügyeket felkarolja, támogatja. Nagyon fontos az egyesület számára, hogy minél többen csatlakozzanak hozzájuk, akik egyetértenek a természet- és a madárvédelem fontosságával. Az élet már többször bebizonyította, hogy az MME tagjai között vannak olyanok, akik egy-egy adott kérdés megoldásában segíteni tudnak.

Segíthet a legfontosabb feladatukban, a szemléletformálásban, egyesületi programok, nagyobb események megszervezésében, kiadványok terjesztésében, postázásban. Segíthet a működéshez szükséges támogatás megszerzésében, a szervezetfejlesztő munkában, egyéb adminisztratív és irodai munkában, kellő ismeretek birtokában akár a szakmaibb programokban is részt vehet.

Kíváncsi, hogy mi zajlik hazánk legnagyobb természetvédelmi civil szervezetének színfalai mögött? Szívesen részt venne a munkában? Az MME sokszínű tevékenységei közt bárki megtalálja a számára ideális feladatot, minden korosztályt szívesen látnak országszerte!

Az alábbi területekre keresnek önkénteseket:
-terepi munka
-irodai munka
-szemléletformálás
-kreatív munka

Odútelepet kezelne, válogatná a kitűzőket, érdekességeket mesélne az érdeklődőknek vagy játszana csillogó szemű gyerekekkel, sofőrként segítené a madárgyűrűzők feladatainak ellátását, szívesen fotózna az eseményeken, örömmel fordítana cikkeket, vagy az adminisztráció, adatrögzítés áll közel Önhöz? Az előbb felsoroltakon kívül országszerte változó tevékenységekkel várják az új önkénteseket! Ne habozzon, találnak Önnek való feladatot!

Részletekért kattintson a linkre, illetve jelentkezni a lap alján található űrlap kitöltésével lehet:

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 02. 19:00, szombat | Helyi

Segítenél karácsonykor? Így csináld jól!

Tippek, hogy valóban örömet szerezhess.

2023. December 02. 16:00, szombat | Helyi

Az online ügyintézés kezdeti lépései a kapuvári önkormányzatnál

Az idegenforgalmi adó és a talajterhelési díj bevallásokat lehet előtölteni.

2023. December 02. 13:00, szombat | Helyi

Szent Miklós ünnepe Csornán

Az ajándékozáshoz előzetes regisztrációt kérnek.