Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2015. Március 29. 14:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Csorna Város Önkormányzata

Önkormányzati támogatásra pályázhatnak a civil szervezetek Csornán

Önkormányzati támogatásra pályázhatnak a civil szervezetek Csornán

Pályázati felhívás

CIVIL ALAP 2015.

Csorna város önkormányzata pályázatot hirdet Csorna területén működő, a város életében jelentős szerepet betöltő közösségi célú szerveződések számára. A „Civil Alap” pályázat célja Csorna város önkormányzata által támogatás nyújtása olyan tevékenységek (pl. közösségi programok, előadások, rendezvények, kiállítások, kiadványok stb.) megvalósításához, amelyek meghatározó jelentőségűek a város, egy városrész, vagy egyes közösségek életében, és hozzáadott értékkel bírnak a város egészére tekintettel.

A Civil Alapban rendelkezésre álló keretösszeg: 1.200.000,- Ft

Pályázat benyújtására jogosultak
Csornai székhelyű, vagy csornai kötődésű társadalmi szervezetek (kivéve pártok), alapítványok, közalapítványok, egyházak (a továbbiakban együtt: szervezet).

A pályázónak tudomásul kell vennie, hogy a pályázat benyújtása esetén a pályázat befogadója a pályázat tárgyát és kiíróját, a pályázat benyújtóját, lehetőség szerint az igényelt összeget és az érintettséget közzé teszi a www.kozpenzpalyazat.gov.hu oldalon. Elbírálás esetén a pályázat befogadója közzéteszi a honlapon a döntéshozó nevét és közzéteszi az elnyert támogatás összegét.A pályázat elszámolását követően a pályázat befogadója közzéteszi a benyújtott és elfogadott elszámolást.

A pályázat tartalma

A pályázatnak tartalmaznia kell a konkrét pályázati tevékenység leírását, a közreműködők körét, a tevékenység megvalósításának helyét és idejét, az igényelt támogatást.A pályázathoz önerő nem szükséges. A pályázathoz részletes költségvetést kell csatolni.Egy pályázó egy pályázatot nyújthat be.

A pályázat benyújtása és elbírálása

A pályázatokat az erre a célra rendszeresített pályázati adatlapon kell benyújtani.

A pályázatokat egy eredeti és egy másolati példányban személyesen vagy postai úton az alábbi címre kérjük benyújtani: Csorna Város Polgármesteri Hivatala Gazdálkodási és Intézményfelügyeleti Osztály 9300 Csorna, Szent István tér 22.

A pályázat benyújtási határideje: 2015. április 30. 12:00 óra (beérkezési határidő!)

A beérkezett pályázatokról Csorna Város Önkormányzat Képviselő-testülete dönt.
A pályázat beadásához szükséges nyomtatványok beszerezhetők:Csorna Város Polgármesteri Hivatal Porta (9300 Csorna, Szent István tér 22.), illetve további részletek, valamint a szükséges dokumentumok az önkormányzat honlapjáról letölthetők.

A pályázattal kapcsolatban további tartalmi és szakmai kérdésekre vonatkozó információ a Csornai Polgármesteri Hivatalban Berkiné Sokorai Tünde intézményfelügyeleti ügyintézőtől kérhető. (9300 Csorna, Szent István tér 22. Tel.: 96/590-161 E-mail: berkine.tunde@csorna.hu)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 16:00, péntek | Helyi

Közlekedés fénysorompóval biztosított vasúti átjáróban

Óvatosan vezessenek a vasúti átjáróban!

2024. Április 19. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Április 19. 09:00, péntek | Helyi

Vezetéstechnikai hibák, ráfutásos balesetek!

Baleset-megelőzési tanácsok szakértőktől.

2024. Április 18. 16:00, csütörtök | Helyi

71 lakástűz az első negyedévben

Az 71 tűzzel érintett épület közül egyikben sem volt füstérzékelő.