Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Április 05. 11:53, szerda | Bulvár
Forrás: mti - fotó: illusztráció

Óriásfánkevésbe halt bele egy férfi Amerikában

Óriásfánkevésbe halt bele egy férfi Amerikában

Negyed kilogramm cukormázas óriásfánkot kellett megenni 80 másodperc alatt abban az evőversenyben, melyet egy fánkbolt hirdetett és amely egy 42 éves férfi fulladásos halálát okozta Denverben.

Travis Malouff vasárnap a légutakba került idegen anyag okozta fulladásba halt bele a igazságügyi orvosszakértő szerint. Az egyik szemtanú, Julia Edelstein kedden elmondta, a férfi evőversenyen vett részt, ahol egy "kisebb torta nagyságú" fánkot kellett elfogyasztani.

Akinek sikerül, az ingyen kapta a fánkot, mellé egy gombot, ami azt hirdeti, hogy megnyerte a versenyt, melyet a denveri Voodoo fánkbolt hirdetett, ám a haláleset után azonnal felfüggesztették a kihívást - hangzott el a város egyik tévéadójának műsorában.

A tévéadó számolt be először a végzetes balesetről ugyanazon a napon, amikor a 20 éves Caitlin Nelson napokkal korábbi fulladásos halála nyilvánosságra kerül. Nelson a connecticuti Fairfield Sacred Heart Egyetemén rendezett palacsintaevő-verseny közben fulladt meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára