Városlista
2023. február 6, hétfő - Dóra

Hírek

2015. Július 06. 13:00, hétfő | Helyi
Forrás: Tóth Imre

Örökifjú öregfiúk

Örökifjú öregfiúk

Az izmok már nem, de a foci szeretete és a szív még a régi.

Immár ötödik alkalommal szervezték meg az „öreg-öregfiúk” labdarúgók találkozóját. Évente egyszer ezen a sporteseményen még újra szerelésben bújnak azok az egykori sportolók, akik már bizony az öregfiúkból is kiöregedtek. A rendezvénysorozat Szilból indult, melyet a szanyi, vági, majd rábaszentandrási rendezés követett Most a kör bezárult, és ismét Szilban volt a találkozó. Domonkos Zsolt a Szil SE elnöke köszöntötte a megjelenteket.
A találkozó előtt baráti kézfogásokkal és ölelésekkel üdvözölték egymást a régi harcostársak.

Rekkenő hőségben került sorra a focimérkőzés, melynek kezdő rúgását Szil polgármestere Lengyel Oszkár Mártonné végezte el.
A félidőben sajnálatos dolog történt, egy igazi sportember Németh Péter barátunk, sporttársunk rosszul lett és a biztonság kedvéért mentőt hívtunk hozzá. A helyszínen ellátták és a győri kórházba szállították. Így sajnos Péter a harmadik félidőből mindenkinek hiányzott. Reggel örömmel értesültem kedves feleségétől a jó hírről, hogy rövid kezelés után az enyhébb napszúrást követően az éjszakáét már otthoni környezetben tölthette el.

Sportszerűen folyt a találkozó, ahol a kornak megfelelőn segítették talpra egymást a játékosok az ütközéseket követően. A góllövő cipőjét a mérkőzésre hozó Jakab Árpád mindkét félidőben lőtt egy-egy góljával a Szil-Rábaszentandrás csapata nyert 2:0-ra a Szany-Vág vegyes csapata ellen. De a mérkőzés végén jókedvűen és szeretettel köszönték meg egymásnak a mérkőzést a játékosok.

A találkozó után a vendéglátás során felelevenítették a régi sztorikat és történeteket a résztvevők.Amikor már megfelelő mennyiségű „üdítőt” is magukhoz vették a fiúk, előkerültek először a focista nóták, majd a népdalok és operettek is.

Az élménydús, kellemes szórakozás után úgy búcsúztak egymástól a régmúlt labdarúgói, hogy jövőre Szanyban valamennyien találkozhassanak, hiszen ez a gömbölyű játék egy életre BARÁTTÁ kovácsolta össze a találkozó résztvevőit.

A tudósítást beküldte: Tóth Imre

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 05. 16:04, vasárnap | Helyi

Sok kárt okozott a szombati szélvihar

Szombaton hajnalban adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat narancssárga riasztást Győr-Moson-Sopron vármegyére.

2023. Február 05. 10:00, vasárnap | Helyi

A csornai rendőrök befejezték a kónyi kamionbaleset vizsgálatát

Ittas volt az 56 éves sofőr.

2023. Február 04. 10:00, szombat | Helyi

Március 1-től teljesen átalakítják a háziorvosi ügyeleti rendszert a megyénkben

Megyénk háziorvosait már tájékoztatták a várható változásokról.

2023. Február 03. 16:00, péntek | Helyi

Másodfokú figyelmeztetést adtak ki a várható szélviharok miatt

A későbbiekben piros vészjelzés kiadása sem kizárható.