Városlista
2022. január 20, csütörtök - Sebestyén

Hírek

2021. November 28. 17:49, vasárnap | PR
Forrás: 24/7

Országos webáruházat indított a csornai vadászbolt

Országos webáruházat indított a csornai vadászbolt

Emellett az Arany János utca 8-as szám alatt található üzlet továbbra is várja a vásárlóit.

A vadászatot sokféleképpen lehet űzni, de csak szenvedélyesen, életformaként érdemes.

A csornaiaknak eddig is megvolt a lehetősége minőségi vadászati és horgászati eszközök beszerzésére, de most már országosan is elérhetővé vált a fegyverre, lőszerre és optikai termékekre specializálódott vadászbolt, több mint ötezer darabból álló kínálata. Az ország egyik legnagyobb alapterülettel és kínálattal rendelkező vadászüzlete tehát akár már az otthonunk kényelméből is elérhetővé vált széles körű termékkínálatával.

A kétszáz négyzetméteres csornai üzlet már jól ismert a vadászat szerelmeseinek, hiszen húsz évvel ezelőtt nyitotta meg a kapuit. A vadászbolt célja, hogy a kezdő vadászok minden szükséges felszerelést beszerezhessenek egy helyről, illetve az is, hogy kiszolgálják azokat a gyakorló vadászokat, akiknek a régi felszerelés helyett valami újabbra, korszerűbbre van szükségük. Az üzlet kínálatban tehát a teljesség igénye nélkül a következők találhatóak meg: ruházat, munkaruházat, cipők, csizmák, horgászati termékek, bőr és üveg áru, új és használt fegyverek (sörétes és golyós), lőszer, optika, távcső szerelékek, villanypásztor rendszerek, vadriasztó, szúnyogriasztó, de egyéb a vadászattal kapcsolatos kiegészítőkért sem kell máshova mennünk, sőt, ha a vadászathoz még nem érezzük elég erősnek magunkat, akkor akár ajándéktárgyakkal is csillapíthatjuk a vadászati iránti szenvedélyünket.

Szakértői tanácsadásért sem kell máshoz fordulnunk, hiszen a negyven éves vadászati tapasztalat és tudással rendelkező hozzáértő segítséget kapunk az üzletben, akár online is. A leginkább lőfegyverekre és optikai termékekre specializálódott bolt, ahogy az eddigiekben is láttuk, minden kezdő, de akár rutinos vadász számára képes biztosítani a szükséges felszerelést egy helyen. A fegyverek terén sörétes és golyós példányok is találhatóak, ahogy a lőszerek terén sem kell lemondani a változatosságról, hiszen a különféle kaliberek találhatóak, az ország egyik legnagyobb lőszer kínálatáról van szó, tehát a típusok és a méretek tekintetében sem kell aggódnunk.

A vadászbolt munkatársaival elhívatottan dolgoznak azért, hogy a mottójuk – miszerint a vadászat nem csak egy hobbi, hanem egy életforma – a lehető legkönnyebben és legprofesszionálisabb módon kivitelezhető legyen a vásárlóik számára. A minőségi termékek hihetetlenül széles választéka, illetve a több évtizedes hozzáértő gyakorlat együttesével járul hozz a csornai vadászbolt, már akár az online formájában is, hogy a vadászat iránt érdeklődök kiteljesedhessenek, és élvezettel hódolhassanak a vadászat örömének, valamint a természet tiszteletének.

Címkék: vadász

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 18. 18:01, kedd | PR

MEGHÍVÓ

Az Ipartestületek Országos Szövetsége a Hanza Parlamenttel közösen, a KÖVET Egyesület közreműködésével meghívja Önt a KKV-k környezettudatosságának fokozása ingyenes online képzés sorozatra.

2021. December 21. 16:02, kedd | PR

Megújítanánk otthonunk arculatát az új évben? Így tegyük!

Hamarosan új év kezdődik, ezzel együtt hamarosan a lakásfelújítások ideje is.

2021. December 10. 18:29, péntek | PR

Hogyan válasszunk női cipőt az időjárástól függően?

Amikor a stílusosságról van szó, kevés dolog tesz nagyobb mértékű kinyilatkoztatást ezen a téren, mint a cipő. De megtalálni a megfelelő párt, bizony komoly kihívást jelenthet.

2021. December 08. 11:39, szerda | PR

Járműtörténeti jelentés

Hogy néz ki egy ilyen riport?