Városlista
2023. december 1, péntek - Elza

Hírek

2022. Március 14. 18:12, hétfő | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Oszlopnak ütközött, majd elhajtott, elfogták

Oszlopnak ütközött, majd elhajtott, elfogták

Elfogták a rendőrök azt az ácsi férfit, aki eltiltás hatálya alatt több szabálysértést követett el.

A rendőrségre pénteken 8 óra 35 perckor érkezett a bejelentés, miszerint Ácson, a Vasút soron éjszaka valaki nekihajtott egy oszlopnak. A járőrök a megadott címen járműről származó alkatrészdarabokat találtak, amik alapján megállapították a típusát – közölte a rendőrség.

Nem sokkal később a helyszín közelében meglátták a keresett autót és meg akarták állítani. A sofőr a rendőri jelzésnek nem tett eleget és nagy sebességgel elhajtott, majd a járművet Jegespusztán hátra hagyta. Az egyenruhások a kocsi vezetőjét rövid időn belül azonosították és a Komáromi Rendőrkapitányságra előállították.

Kiderült, hogy az ácsi férfi kocsival közlekedett Ácson a Vasút soron március 10-én éjszaka. Haladása során a sebességet nem az út vonalvezetésének és minőségének megfelelően választotta meg ezért nekiütközött az úttest mellett lévő távközlési felsővezetéket tartó oszlopnak és elhajtott. Az intézkedés során az is kiderült, hogy a 22 éves férfit a Tatabányai Járásbíróság korábban a vezetéstől eltiltotta. Az elkövetett szabálysértések miatt ellene szabálysértési, míg járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetése miatt büntetőeljárás indult.

Címkék: ács, baleset, oszlop

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 01. 06:00, péntek | Belföld

Veszélyes is lehet az adventi időszak!

Az adventi időszak az ünnepi készülődés időszaka, viszont ha nem figyelünk, könnyen a tűzoltókra várakozás időszaka lehet belőle.

2023. December 01. 06:00, péntek | Belföld

Tavaly rekord összeget fizettünk az oroszoknak

A magyar-orosz kereskedelmi forgalom alakulása látható az alábbi ábrán.

2023. December 01. 06:00, péntek | Belföld

Százéves a magyar rádiózás

2023. December 01. 05:00, péntek | Belföld

Gulyás Gergely: heteken belül tulajdont szerez a reptérben az állam

A források rendelkezésre állnak, így heteken belül tulajdont szerezhet az állam a Budapest Airportban - jelentette ki kérdésre válaszolva Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón csütörtökön Budapesten.