Városlista
2022. november 27, vasárnap - Virgil

Hírek

2022. November 22. 09:00, kedd | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Öt ismeretlen autós ismét elhajtott a károkozás helyszínéról

Öt ismeretlen autós ismét elhajtott a károkozás helyszínéról

A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Ismeretlen sofőr közlekedett 2022. november 11-én 17 óra 30 perc körül a 82-es számú úton, Nyúl felől Győr irányába, vélhetően fekete színű Volkswagen Transporter típusú gépjárművel. Haladása során a 67-es kilométerszelvény közelében lévő kanyarban áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol neki ütközött a vele szemből érkező Iveco típusú tehergépkocsinak. A balesetben az Iveco bal oldali ajtajának szélvédője betörött, az üvegtörmelék az utastérbe hullott. A balesetet okozó gépjárművezető a helyszínről adatai hátra hagyása nélkül hajtott el.Az ügyben a Győri Rendőrkapitányság közúti cserbenhagyás vétsége miatt büntetőeljárást indított.

Ismeretlen sofőr közlekedett Nagyszentjánoson, a Banai úton, az M1-es autópálya felől a Fő út irányába ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú, vélhetően tehergépjárművel 2022. november 14-én 14 óra körül. Az útszakaszon lévő vasúti átjáróhoz érve, annak TILOS jelzése ellenére az átjáróba hajtott, és a vasúti sorompónak ütközött, majd azt letörte. A balesetet okozó gépjárművezető a helyszínről adatai hátra hagyása nélkül hajtott el.Az ügyben a Győri Rendőrkapitányság vasúti közlekedés biztonság ellen elkövetett vétség miatt büntetőeljárást indított.

2022. október 22-én 8 óra és 18 óra közötti időben Győrben, a Budai utca 1. szám alatt található, Árkád bevásárlóközpont első emeleti, fedett parkolójában ismeretlen személy közlekedett – vélhetően fehér színű – személygépkocsijával. Haladása során feltehetően figyelmetlenség miatt a mellette parkoló Peugeot típusú gépjármű bal elejének neki ütközött. A balesetet követően az ismereten személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

2022. november 6-án 21 óra körül, a 81-es számú főút 77. kilométerszelvényél található Autohofra vezető szervíz úton személy közlekedett tehergépkocsival. Haladása során feltehetően figyelmetlenség miatt a hátramenetkor a szervizút mellett szabályosan várakozó vontatóból, valamint a hozzákapcsolt vontatmányból álló járműszerelvény bal elejének neki ütközött. A balesetet követően az ismereten személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

2022. november 13-án 17 óra és 2022. november 14-én 8 óra 30 perc közötti időben, Győrben, az Ikva utca 60. szám mögötti parkolóban egy ismeretlen személy közlekedett személygépkocsijával. Haladása során a parkolóban nekiütközött egy ott várakozó Opel Insignia személygépkocsi bal hátsó oldalának. A balesetet követően az ismeretlen személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

A fenti balesetek körülményeinek tisztázása érdekében tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, a 9024 Győr Szövetség utca 17. szám alatt, vagy a 96/520-092 illetve a 96/520-094-es telefonszámok valamelyikén.

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 27. 10:00, vasárnap | Helyi

Székely Erzsébet hímző népi iparművész életmű kiállítása

A kiállítás megtekinthető december 21-ig.

2022. November 26. 10:00, szombat | Helyi

Vágányzári menetrend a Sopron – Győr vasútvonalon

A vágányzár idején vonatpótló buszok közlekednek.

2022. November 25. 16:00, péntek | Helyi

Hogyan kerülhetjük el a tipikus őszi baleseteket?

Rendőrségi felhívás.

2022. November 25. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?