Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. Augusztus 05. 11:13, hétfő | Belföld
Forrás: technika.us

Pantech Vega LTE-A - Touchpad-del a hátulján

Pantech Vega LTE-A - Touchpad-del a hátulján

Augusztus 6-án Dél-Koreában fog debütálni a Pantech Vega LTE-A okostelefon, melynek különlegessége, hogy nem csak az érintőképernyő, hanem a hátulján lévő touchpad segítségével is lehet vezérelni.

A nagy gyártók árnyékában azért a kisebbek is aktívan tevékenykednek, egyik-másik pedig igazi különlegességet vonultat fel. Erre a legújabb példát a Pantech szolgáltatja a Vega LTE-A modelljével, amelynek hátoldalán a készülék vezérlését lehetővé tevő touchpad, valamint egy be/kikapcsoló gomb kapott helyet. A nagyméretű, 5.7 colos érintőkijelző 1920 x 1080 pixel, vagyis Full HD felbontású. A telefonon Android 4.2.2 Jelly Bean operációs rendszer fut, melyhez a legfőbb erőforrást a négymagos, 2.3GHz-es Snapdragon 800 MSM8974 processzor és 2GB RAM nyújtja. Támogatja az LTE-Advanced szolgáltatást és a W-CDMA/GSM hálózatokon való működtetést. A fekete és fehér színben is elérhető Pantech Vega

LTE-A okostelefon augusztus 6-án mutatkozik be Dél-Koreában, majd az SK Telecom szolgáltató kínálatában lehet megvásárolni. Áráról, valamint arról, hogy az ázsiai országon kívül máshol is kapható lesz-e valamikor, egyelőre nincs információnk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.