Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. Március 17. 16:00, hétfő | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Pénzt lopott az álrendőr

Pénzt lopott az álrendőr

Az igaziak elfogták, és vádat emeltek ellene.

A férfi rendőri intézkedés látszatát keltette, készpénzt vetetett fel a sértettel egy győri bankautomatánál, majd a pénzzel elmenekült. A rendőrség vádemelési javaslattal zárta a nyomozást.

A Győr belvárosi parkban éjszakázó sértetthez lépett oda egy férfi 2013. szeptember 13-án 2 óra körüli időben. Rendőrnek adta ki magát, közölte az idős úrral, hogy a környéken egy rablás történt, a sértettől erőszakkal vették el a pénzét. A sértett kategórikusan közölte, nyugdíjából él, nincs szüksége más pénzére, nem követett el bűncselekményt. Az „álrendőr” felszólította állítása igazolására és egy bankautomatához kísérte, ahol a gyanútlan férfivel több tízezer forintot vetetett fel. A felvett pénzt és az irattárcát a sértett kezéből kikapta és elmenekült.

A nyomozás során begyűjtött bizonyítékok alapján a győri rendőrök beazonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható G. László, győri lakost.
A Győri Rendőrkapitányság a 34 éves G. László ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és az ügy iratait - vádemelési javaslattal - megküldte a Győri Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 09:00, csütörtök | Helyi

A megengedett sebesség duplájával ment a Speedmaraton megyei nyertese

Speedmarathon

2024. Április 24. 16:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Bágyogszováton

Te Szedd!

2024. Április 24. 13:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Szilban

Te Szedd!

2024. Április 24. 09:00, szerda | Helyi

Főzőverseny felhívás a Kónyi Bikafesztiválra

Főzőcsapatok jelentkezhetnek.