Városlista
2022. május 28, szombat - Emil, Csanád

Hírek

2012. Május 27. 14:11, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Pert indított Sharon Stone megalázott alkalmazottja

Pert indított Sharon Stone megalázott alkalmazottja

Pert indított Sharon Stone ellen egy babysitter. Egykori alkalmazottja szerint a sztár rettenetesen bánt vele, és ok nélkül bocsátotta el.

Beperelte egyik volt babysittere Sharon Stone-t. A Fülöp-szigetekről származó Erlinda T. Elemen 2006-tól öt éven át dolgozott az Elemi ösztön sztárjának, eleinte egyik, majd mindhárom gyermeke dadájaként, és 2011-ben lopás vádjával bocsátották el - most azonban azt állítja, hogy nem ő okozott kárt a színésznőnek, hanem Stone bánt vele embertelen módon.

A kereset szerint a világsztár többször is becsmérelte Element származása és vallási meggyőződése miatt, és megtiltotta neki, hogy a gyermekei előtt megszólaljon, amit azzal indokolt, hogy nem szeretné, ha a gyerekek úgy beszélnének, mint ő. Stone állítólag azt sem hagyta, hogy Elemen a Bibliát olvassa, a kirúgásra pedig végül azért került sor, mert a színésznő megtudta, hogy alkalmazottja plusz fizetést vett fel a gyerekekkel töltött túlórák miatt.

Sharon Stone szóvivője a vádakat nevetségesnek nevezte. "Teljesen abszurd az egész. Ez csak egy csalódott ember próbálkozása, aki semmilyen eszköztől nem riad vissza, hogy pénzt szerezzen - mondta el Paul Bloch. - Amikor körülbelül másfél éve el lett bocsátva, Elemen már perelt kártérítésért. Most újabb lehetőséget talált."

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 28. 11:05, szombat | Bulvár

Vádat emeltek Angliában Kevin Spacey ellen

Vádat emeltek csütörtökön Angliában Kevin Spacey kétszeres Oscar-díjas amerikai színész ellen szexuális támadások gyanújával.

2022. Május 27. 13:02, péntek | Bulvár

Shakirának óriási adócsalás miatt kell bíróság elé állnia

Bíróság elé kell állnia Shakirának 14,5 millió euró (5,7 milliárd forint) értékű adócsalás miatt, miután a barcelonai törvényszék csütörtökön elutasította a kolumbiai énekesnő fellebbezését az eljárás ellen.

2022. Május 27. 11:01, péntek | Bulvár

Meghalt Ray Liotta, a Nagymenők sztárja

Meghalt 67 éves korában Ray Liotta amerikai filmsztár, Martin Scorsese 1990-es Nagymenők című gengszterfilmjének főszereplője - számolt be róla a Deadline.com hollywoodi portál.

2022. Május 27. 08:53, péntek | Bulvár

Sztártitkok: Kefir

Kefir elárulta a titkát.