Városlista
2022. november 27, vasárnap - Virgil

Hírek

2012. Február 28. 07:21, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Pert veszített Kovács Lázár

Pert veszített Kovács Lázár

Kovács Lázár nem nevelheti otthon házasságán kívül született kisfiát, de harmincezernél több gyerektartást sem tud fizetni.

Kovács Lázár ellen döntött a bíróság, aki feleségével közös gyermekei között nevelte volna fel a félrelépésből született kisfiút. A bíróság szerint az anyuka, Bíró Andrea oldalán biztosítottak a körülmények a gyermek fejlődéséhez, akinek most nagy kő zuhant le a szívéről, hogy nem veszik el tőle gyermekét. A fiatal nő már csak azt fájlalja, hogy Lázár nem látogatja közös fiúkat, valamint, hogy mindössze harmincezer forintos gyerektartást kap.

Ruttner György, a szakács ügyvédje szerint azért volt szükséges a tárgyalás, mert Kovács Lázár felelős apaként, hivatalos úton akart megbizonyosodni, hogy az anyukának van-e megfelelő munkahelye és lakása a gyermek neveléséhez. Nem is volt feltétlen cél a gyermek elszakítása az anyukától - mondta, akinek talán jobb helyen is van Andreánál, ha Lázár a kért ötvenezer forintos gyerektartást sem képes kigazdálkodni havonta.

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 16. 09:52, szerda | Bulvár

Különös baleset történt a 86-oson - Forró hűtőfolyadék spriccelt a sofőr lábára

A Szeleste felé tartó személyautóban haladás közben elrepedt egy cső és a sofőr lábánál forró hűtőfolyadék ömlött az utastérbe. Az autó vezetője a fájdalomtól jobbra húzta a kormányt és az autó árokba hajtott.

2022. November 13. 09:12, vasárnap | Bulvár

Szándékosan feltartotta a mentőautót, 8 hónap letöltendőt kapott

Az eset Angliában történt, a sofőr büntetését felfüggesztették.

2022. Október 24. 19:19, hétfő | Bulvár

Szállj be a #challenge-be, és találkozz a VALMAR duóval!

Játékra invitál Marics Peti és Valkusz Milán minden tiktokert, a szerencsések pedig eltölthetnek egy délutánt az énekes duóval egy lemezstúdióban.

2022. Október 21. 15:02, péntek | Bulvár

Kevin Spacey-t felmentették a szexuális zaklatás vádja alól New Yorkban

Kevin Spacey amerikai színészt felmentette a szexuális zaklatás vádja alól egy New York-i bíróság - számolt be róla a BBC hírportálja pénteken.