Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2022. Augusztus 28. 09:02, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Pezsgőt lopott lebukott, aztán meg ittasan vezetett

Pezsgőt lopott lebukott, aztán meg ittasan vezetett

A szekszárdi rendőrök néhány óra alatt kétszer állították elő azt a helyi férfit, akit először bolti lopás miatt, majd ittas járművezetés miatt jelentettek fel.

Az egyik megyeszékhelyi üzlet biztonsági őre tett bejelentést, hogy a boltból egy ismeretlen férfi két üveg pezsgőt lopott el néhány perccel korábban. A szekszárdi járőrök gyorsan a helyszínre értek, és még az áruház parkolójában igazoltattak egy 27 éves helyi férfit, akinél megtalálták az egyik ellopott italt. A fiatalember elismerte, hogy fizetés nélkül hozta ki a boltból az italokat, de az egyiket időközben meg is itta. A másik üveget visszaadta, és még az elfogyasztott ital árát is kifizette – közölte a rendőrség.

A rendőrök bevitték a rendőrségre, ahonnan elszámoltatása után elengedték. Nem sokkal később a város egyik utcájában – ezúttal autójával közlekedett – ellenőrizték a 27 éves férfit, akit megszondáztattak, mely pozitív értéket mutatott. Emiatt ismét előállították mintavételre, mely megerősítette az ittasság gyanúját. Az egyenruhások a sofőrrel szemben ezúttal büntetőfeljelentést tettek ittas járművezetés elkövetése miatt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.