Városlista
2023. március 28, kedd - Gedeon, Johanna

Hírek

2012. Február 21. 07:25, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Pink hibát követett el?

Pink hibát követett el?

Már számtalan levelet kapott az énekesnő, hogy rossz példát mutat más szülőknek, amikor a kislányát a hordozóból kifele fordítva hozza-viszi. Pinket azonban nem érdeklik a kritikák.

Semmilyen hordozó eszközből nem szabad kifelé fordítani a babákat - vélekednek sokan. Az egyik gyerekeket védő egyesület, és a Helyes hordozásért! csoport is felháborodott azon, hogy többszöri megkeresésük ellenére sem kaptak választ Pinktől, aki állításuk szerint rossz példát mutat más szülőknek. Az énekesnő ugyanis a kislányát úgy hozza-viszi a hordózóban, hogy a gyereket kifele fordítja. "Ez olyan, mintha egy felnőtt embert egy toronyból kilógatnának. Ez önmagában is sokk, ráadásul tartáshibát, hátfájást és csípőfejlődési problémákat okozhat - magyarázza az egyesület egyik tagja. - Értjük, hogy a szülők szerint a gyerek már világot akar látni, de a túl sok inger is megterhelő a babáknak. És amikor kifelé fordítják a hordozóból, nincs esélye odabújni az anyjához vagy apjához, amikor erre igénye van."

Pinket azonban nem érdeklik a kritikák. Szerinte ő jobban tudja, mitől érzi jól magát a kislánya, és szerinte, amíg az orvosa nem szól, addig nincs baj azzal, amit csinál.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 25. 07:37, szombat | Bulvár

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg többeket Pennsylvaniában

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg két embert és sebesített meg többeket az Egyesült Államokbeli Pennsylvaniában pénteken este.

2023. Március 23. 06:00, csütörtök | Bulvár

Megtiltotta a TikTok használatát a hivatali berendezéseken a cseh képviselőház és a szenátus

Megtiltotta a TikTok közösségi médiafelület használatát hivatalos információs rendszerében a cseh képviselőház és a szenátus.

2023. Március 19. 09:00, vasárnap | Bulvár

Ilyen bűnügyeket mások csak filmekben látnak

Újságírók kísértek el helyszínelőket munka közben.

2023. Március 14. 09:16, kedd | Bulvár

Haragosa autója helyett egy másikat vert szét egy nő Győrben

A győri rendőrök egy 36 éves vági nőt hallgattak ki gyanúsítottként, aki egy haragosa gépkocsiján akart bosszút állni, azonban kiderült, hogy a jármű nem is a férfi tulajdonában volt.