Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2012. Március 02. 11:24, péntek | Helyi
Forrás: Csornai Nőegylet

Pozitív gondolkodással a betegségek ellen

Pozitív gondolkodással a betegségek ellen

Természetgyógyász előadás a Csornai Nőegylet rendezvényén.

A Csornai Nőegylet fennállása óta különös figyelmet szentel az egészségmegőrzésnek, a gyógyításnak, az egészséges életmód propagandájának. Rendszeresen és tevékenyen jelen vannak az ilyen jellegű rendezvényeken, sőt évekig ők szervezték az egészségnapokat. Az ő meghívásukraSzigetvölgyi László speciális természetgyógyász tartott előadást tegnap este Csornán a Pártok Háza nagytermében. - tájékoztatott Dr Karczag Margit az egyesület elnöke.

Az előadó rövid bevezető előadást tartott, és több időt hagyott a személyes konzultációnak, a résztvevők kérdéseinek, érdeklődésének. Bevezetőjében arra hívta fel a figyelmet, hogy a betegségek többsége lelki problémákból ered, és sokkal többet kellene foglalkoznunk az egészségünk megőrzésével, a betegség megelőzésével. Ma még az egészségügyet sokan csak gyógyításnak tekintik. Mi tehetünk legtöbbet önmagunkért azzal, hogy változtatunk az életmódunkon. Jobban oda kell figyelnünk az étrendünkre, többet kell mozognunk, lehetőségek szerint kerülnünk kellene a környezeti ártalmakat. Az előadó különös hagsúlyt adott a pozitív emberi kapcsolatok erejének, a pozitív életszemléletnek. A betegség megelőzését, de a gyógyulást is segíti az egymásra odafigyelő családi háttér, a szeretet, a pozitív gondolkodás.
Az est hátrlevő részében közvetlen, jó hangulató beszélgetés alakult ki az előadó és a hallgatóság között. A hallgatóság előtt adott személyes tanácsokat a hozzá fordulóknak.

Címkék: csorna, nőegylet

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:00, péntek | Helyi

Vadász nyári tábor gyerekeknek

Két turnusra lehet jelentkezni.

2024. Április 26. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi és május elsejei programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Április 26. 09:00, péntek | Helyi

A Castrum 9 versenyzője 7 érmet hozott haza a Diákolimpiáról

56 klub 612 versenyzője küzdött.

2024. Április 25. 16:00, csütörtök | Helyi

Pörgesd fel az agyad!

Bűnmegelőzési játék a farádi iskolában.