Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. December 05. 11:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőrfőkapitányság

Pozitív lett a soproni pókember drogtesztje

Pozitív lett a soproni pókember drogtesztje

A férfi félmeztelenül mászott be a IV. emeleti soproni lakásba, ahol önkívületi állapotban, artikulátlanul üvöltött. (a fotó illusztráció - Google fotó)

A sértett tett bejelentést a rendőrség ügyeletére 2013. december 3-án kora reggel arról, hogy egy általa ismeretlen férfi lakóházuk külső falán mászott be IV. emeleti soproni otthonába úgy, hogy az erkélyajtó üvegét betörte. A félmeztelen férfi erősen felindult állapotban volt, artikulátlanul üvöltött, majd miután az ott lakó kérdőre vonta cselekedetéért, elmenekült.

A helyszínre érkező járőrök a lakótömb átvizsgálását követően fedezték fel, hogy a társasház lépcsőházának első emeleti ablakán egy hiányos öltözetű férfi mászik ki. Ezt követően leugrik az emeletről, majd továbbszalad. Az intézkedők pár perc elteltével elfogták a mezítláb menekülőt.
A 25 éves K. Dániel a rendőröknek elmondta, hogy több mint 24 órája nem evett és nem pihent, emlékei hiányosak a vele történtekről. Tenyere mészportól és vakolattól volt szennyezett, rajta horzsolásokkal. Feje is megsérült. A soproni rendőrök kórházba vitték őt sérülései ellátására. A vele szemben alkalmazott drogteszt pozitív értéket mutatott, ezért a járőrök a szükséges mintavételre előállították.

A 25 éves soproni K. Dániel ellen lopás vétség kísérlet és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Soproni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Címkék: rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 16:00, vasárnap | Helyi

Hol lesz a héten áramszünet a Rábaközben?

Tervezett üzemszünetek.

2024. Május 05. 13:00, vasárnap | Helyi

Nyári napközi Kapuváron

Jelentkezni a művelődési központban lehet.

2024. Május 05. 09:00, vasárnap | Helyi

Nem lehet elégszer mondani, a bank nem intéz ügyet telefonon!

Először szkeptikus volt, végül mégis becsapták!

2024. Május 04. 16:00, szombat | Helyi

Emlékezzünk és emlékeztessünk

Pályázati felhívás a magyarországi holokauszt 80. évfordulójának alkalmából.