Városlista
2022. július 5, kedd - Sarolta, Emese

Hírek

2012. Január 11. 13:32, szerda | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Új Ász

Primitív dolog a szexet kötni Dubajhoz

Primitív dolog a szexet kötni Dubajhoz

Karsai Zita képtelen megérteni, hogy Magyarországon miért téma még ennyi idő elteltével is a "dubajozás". A legszomorúbbnak azt tartja, hogy ártatlan emberek életét keserítik meg a légből kapott vádaskodással.

A népszerű táncoslány a napokban ért haza az arab országból, ahol egy ideje már kamatoztatja tánctudását, és döbbenten olvasta a VV Gigivel kapcsolatban megjelent cikkeket.

- Biztos, hogy ennek az egész dubajozásnak van alapja, hiszen nagyon gazdag hely, és annak idején előfordulhatott sok minden, de nálunk már túl van nyálazva a történet. Nem unják még? Más gazdag országok is léteznek a világon! Nem értem, miért kell rögtön vádaskodni, ha valakinek a neve összefüggésbe kerül Dubajjal, hiszen ugyanúgy űzhetné ezt az ipart bárhol máshol a világon, aki akarja - kezdte az Új Ásznak Zita.

- Megdöbbentő, hogy még mindig itt tartunk. Nem bánom, hogy lazábbra fűztem a szálakat Magyarországgal. Jelenleg nagyon jól érzem magam a bőrömben, a legtöbb időt Németországban és Dubajban töltöm, imádom a munkám, a tánc az életem! - tette hozzá.

Címkék: Dubaj, Karsai Zita

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.