Városlista
2023. szeptember 30, szombat - Jeromos

Hírek

2012. Január 11. 15:35, szerda | Helyi sport
Forrás: saját forrás

Rábaközi sportfotók galériája

Rábaközi sportfotók galériája

Tavaly megnyitottuk képgalériánkat a rábaközi focicsapatok fényképeivel. Az akkor 70 körüli darabszám a mai napra 139 darab képre nőtt. A galéria az idő előrehaladtával folyamatosan bővül.

Szívesen vennénk, ha labdarúgó csapatok vezetői az alábbi e-mail címre: foto@inforabakoz.hu elküldenék a birtokukban lévő akár több évtizedes képeket is a valamikori labdarúgó csapatukról. Ezzel egyre gyarapodó sporttörténeti gyűjteményt tudnánk közösen bemutatni az InfoRábaköz látogatóinak.
Bágyogszovátról Torma József által küldött képeknek nagyon örültünk, köszönettel vettük, és rögtön fel is került az aktuális galériába. Ezekkel és a december, illetve januári focitornákon készített fotókkal rövid idő alatt 26 darab képpel gyarapodott a kedvelt galéria.
Szeretjük a sportot – mivel nem csak focirajongók vannak- a jelenleg meglévő képekkel elindítottunk egy újabb sportgalériát, melyben a labdarúgáson kívül egyéb sportágak képei kapnak helyet.(női kézilabda, teke, torna, lovassport, autósport, stb.) Ezen témákban is szívesen várjuk a régi és az aktuális fényképeket a foto@inforabakoz.hu címünkre.
Reméljük, ez a galéria is folyamatosan gyarapodni fog, és be tudjuk mutatni sok sportágban a Rábaköz sportját, a Rábaköz régi és mai sportolóit.

Címkék: rábaköz, Sport

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 30. 09:00, szombat | Helyi

Az Országos Könyvtári Napok csornai programjai

Minden nap más program

2023. Szeptember 30. 08:49, szombat | Kék hírek

Ittasan, forgalommal szemben hajtott egy 19 éves fiatal a 8-ason

Bejelentés érkezett a rendőrségre szeptember 29-én 22 óra 10 perckor, hogy a 8-as számú főúton Veszprém külterületén egy sötét színű gépjármű a forgalommal szemben halad.

2023. Szeptember 30. 06:00, szombat | Belföld

Újra zavartalan a termelés az Audinál

2023. Szeptember 30. 06:00, szombat | Belföld

Megkezdi a BYD elekromosautó-márka forgalmazását a Duna Autó

Megkezdi a BYD kínai elektromosautó-márka forgalmazását Magyarországon a Duna Autó október közepén - tájékoztatta a cég az MTI-t pénteken.