Városlista
2022. május 19, csütörtök - Ivó, Milán

Hírek

2021. November 08. 16:00, hétfő | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Rábaszentmihály és Enese közt borult fel autójával az ittas sofőr

Rábaszentmihály és Enese közt borult fel autójával az ittas sofőr

Mosonmagyaróváron és Sopronban is fogtak ittas sofőrt a rendőrök vasárnap.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a 8417-es számú úton Rábaszentmihály térségében vasárnap reggel. Egy 19 éves téti férfi közlekedett személygépkocsival Tét felől Enese irányába. Haladása során egy balra ívelő kanyarban nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg sebességét, amelynek következtében elveszítette uralmát járműve felett és a bal oldali árokba hajtva autójával egy fának csapódott. A járművezető megsérült ezért őt a mentők kórházba vitték. A vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért egészségügyi ellátása során további mintavételről intézkedtek a rendőrök.

Vasárnap délben egy Mosonmagyaróvár térségében található üzemanyagtöltő állomáson az M1-es autópálya felől személygépkocsival érkező külföldi férfi megtankolta autóját, azonban azt nem volt hajlandó kifizetni. A helyszínre érkező járőrök az olasz állampolgár meghallgatása során észlelték, hogy lehelete erősen alkoholszagú, valamint gépkocsijában több kinyitott borosüveget találtak. Vele szemben alkoholtesztert alkalmaztak, ami pozítív értéket mutatott, ezért további mintavétel érdekében előállították. A külföldi sofőr vezetői engedélyét a rendőrök elvették, ellene büntetőeljárás indul.

A rendőrök Sopronban a Hőflányi utcában ellenőrizték egy személygépkocsi vezetőjét vasárnap késő este. Az intézkedés során az egyenruhások megállapították, hogy a férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, mivel ittas vezetés miatt azt korábban már elvették tőle. A járőrök a tuzséri férfivel szemben alkoholtesztert alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavétel érdekében előállították.

Címkék: baleset, ittas vezetés

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 18. 16:00, szerda | Helyi

Önkéntes gólyamegfigyelőket keres a nemzeti park

Várják a jelentkezőket.

2022. Május 18. 13:00, szerda | Helyi

Közlekedésbiztonsági tanácsok az autóbusz közlekedésben - videóval

Mindenkit hazavárnak.

2022. Május 18. 09:00, szerda | Helyi

Új lövészverseny sorozatot hirdetett a Kisalföldi Erdőgazdaság

Az első forduló szombaton lesz.

2022. Május 17. 18:10, kedd | Helyi

Varga Mihály: válságálló a magyar gazdaság

Továbbra is válságálló a magyar gazdaság, a kormányzati intézkedések eredményesen tompították az orosz-ukrán háború hatását