Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2012. Február 08. 09:27, szerda | Helyi
Forrás: Csornai Rendőrkapitányság

Rablás Farádon

Rablás Farádon

Óvakodjunk az interneten ismerkedéstől! Így indult az a rablási ügy is, amiről Harsányi Judit rendőr őrnagy adott tájékoztatást .

A Csornai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán két budapesti személy ellen indult büntetőeljárás, akik 2012. január 31-én délelőtti órákban – egy internetes megismerkedést követően – Farádon élő hölgytől követeltek pénzt azzal a céllal, hogy Budapestre visszautazzanak, de ezt a sértett megtagadta. Ezt követően a fiatalkorú elkövető a sértett kezében lévő egyik mobiltelefonját kikapta, majd felnőttkorú társa a sértett zsebében lévő másik mobiltelefonját elvette. Majd a sértettet egyikük a nyakánál fogva a falhoz szorította, miközben a kezében lévő üveget felé ütésre emelte.
A bejelentés vételét követően 5 percen belül helyszínre érkező járőrök elfogták a menekülő elkövetőket, akik a helyszíntől nem messze egy bokros részen próbáltak elrejtőzni a rend őrei elől.
Az elfogásukat követően az eltulajdonított telefonok egyikét az egyik tettes zsebéből, míg a másikat a másik személy alsó ruházatából foglalta le a rendőrség.
Az elkövetőkkel szemben 1 rendbeli, a Büntető Törvénykönyv 321 § (1) bekezdésébe ütköző, és a (2) bekezdés szerint minősülő és büntetendő rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Címkék: Farád, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 16:00, csütörtök | Helyi

Pörgesd fel az agyad!

Bűnmegelőzési játék a farádi iskolában.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Április 25. 09:00, csütörtök | Helyi

A megengedett sebesség duplájával ment a Speedmaraton megyei nyertese

Speedmarathon

2024. Április 24. 16:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Bágyogszováton

Te Szedd!