Városlista
2022. július 5, kedd - Sarolta, Emese

Hírek

2012. Május 22. 14:25, kedd | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Rátámadt egy hajléktalan a VV4 szépségére

Rátámadt egy hajléktalan a VV4 szépségére

Csak egy hajszálon múlt, hogy nem történt komolyabb baja a VV4 egykori szereplőjének. Gigi ugyanis éppen testvéréhez, Bécihez sietett az esti órákban, amikor egy részeg hajléktalan belekötött.

- Egy bevásárlóközpontból jöttem ki az autómhoz, amikor egy idősebb hajléktalan megszólított és pénzt kért, mert én VV-s vagyok, tehát biztos gazdag is. Nem adtam neki, és ahogy becsuktam az ajtót, elkezdett csúnyán beszélni, hogy mekkora bunkó vagyok, hogy nem segítek rajta. Lenyomtam a gombot, majd elkezdte ütni az üveget - mesélte a történetet Gigi az Új Ásznak.

- Adok szívesen, akin tényleg látom, hogy milyen helyzetben van és megérdemli, de egy alkoholistának nem, aki ráadásul agresszív is. Persze én vagyok a rohadék - bosszankodott Gigi, aki félt az idegentől. - Megijedtem, mert egyedül voltam a sötétben és több hajléktalan ismerőse is ott volt. Nem akartam, hogy incidens legyen belőle - tette hozzá a szépség.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.