Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Szeptember 28. 07:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Öregedésnek indult a popdíva?

Öregedésnek indult a popdíva?

Rihanna magamutogatása kivételesen nem nyűgözi le a férfi szemeket, mivel a keblei eléggé megváltoztak, és nem éppen az előnyükre.

Új klipjében ismét az erotikáé lesz a főszerep, így Rihanna nekivetkőzött tegnap egy ír búzatábla kellős közepén. Azonban nem gondolta át alaposan keblei melltartó nélküli mutogatását, ugyanis a hálós felsőjén keresztül tisztán látszik, hogy megereszkedtek domborulatai. Korábbi több tucat vetkőzése során tőlük megszokott kerekded formavilág odalett, és most leginkább egy két zokniba dobott kőre hasonlítanak. Huszonhárom évesen pedig nem igazán normális, ha ilyen változások állnak be valaki külsejét illetően.

Viszont RiRi elégedett magával és magabiztos is, hiszen egy ponton minden egyes textil darabot ledobott felsőtestéről, és úgy rohangált a természet lágy ölén.

Amikor pedig a gravitációval szemben kicsit megtámogatta bájait, akkor igencsak férfi fantázia beindító látványt nyújtott. De ez a kis segítség bizonyos helyzetekben le kell, hogy kerüljön, és akkor nem biztos, hogy le lesz nyűgözve az, aki kedvezményezett a világ egyik legjobb nőjének meztelen látványától.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára