Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. Június 05. 11:59, kedd | PR

Reptéri parkolás, nulla cipekedés

Reptéri parkolás, nulla cipekedés

Végre itt a szünidő, irány a családi nyaralás! Ha idén megelőznéd a „de igen, elbírom a nagyobb bőröndöt, nem is nehéz” jellegű harcokat csomagolásnál, parkolj a reptéren, szinte a gép ajtajában.

Nyaralni menni az egyik legjobb dolog a világon – ám sajnos az előtte való bepakolásról ezt nem lehet elmondani, és a helyzet csak súlyosbodik, ha gyerekekkel indulunk útnak. Minél többen utaztok, annál több a ruha, a felszerelés, a mindenképpen a gyerekkel tartó plüssmackó, miközben változatos időjárásra, sokféle programra kell számítani. Ahogyan arra is, hogy az összeálló hatalmas bőröndhegyet Neked kell majd mozgatnod. Szerencsére van egy tuti tippünk, hogy még felszállás előtt ne kapj gerincsérvet: parkolj a reptéren, egyből a terminál mellet!

Stílusos, kézenfekvő, megfizethető

Érkezz a reptérre úgy, mint az amerikai filmek főhősei: lazán, stílusosan, kényelmesen. Bár sokan gondolják, hogy a reptér közelségében borzasztóan drága a parkolás, ez nincs így, sőt! A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér termináljához legközelebbi, indulószinten 70, érkezési szinten pedig 53 hellyel rendelkező Prémium Parkoló minden kívánságot teljesít: a ki- és bepakolásnál a teljes biztonságot őrök és kamerák hada garantálja, alig pár lépést kell csak megtenni az épületig, valamint fizetésénél kártyát, kézpénzt egyaránt elfogadnak.

Egyszerűbb nem is lehetne

A repülőtér honlapján játszva, pár kattintással tudsz parkolóhelyet foglalni. Bőven elég tehát, ha indulás előtt, vagy az anyósülésen utazva kiválasztod a neked legmegfelelőbb opciót. A felület egyszerű és könnyen kezelhető, az egymást érő akciókat kihasználva pedig biztos lehetsz benne, hogy a legjobb üzletet kötöd.



A pakolásból és a család elindításából eredő csúszás, késés esetén sincs gond, hiszen nem kilométereket kell majd a gurulós bőröndök armadájával lesprintelnetek, hogy a terminálhoz jussatok. Ráadásul saját autóddal utazva nem veszítesz értékes időt lakásod előtt taxira vagy transzferre várva. Így nyugodt idegekkel, kipihenten érkezhetsz a csomagfelvételhez.

Hosszabb távra tervezve

A Prémium Parkoló elsősorban ki-és beszálláshoz, az egész család összes csomagjának rendezéséhez javasolt. Arra is van azonban lehetőség, hogy a nyaralás vagy hosszabb külföldön tartózkodás teljes ideje alatt autódat a repülőtér szuperbiztonságos parkolóiban hagyd, és hazatértedkor a legnagyobb kényelemben utazhass lakásodig. Amennyiben huzamosabb ideig, akár egy hónapig távol leszel, a Terminál Parkoló, a Holiday Plus vagy a Holiday Parkoló kínál igazán pénztárcabarát megoldásokat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 27. 14:33, szerda | PR

Az állítható magasságú íróasztal: kulcsod a tökéletes ergonómiához

Megvetted már a legkényelmesebb irodaszéket, de még mindig gyakran fáj a hátad? Lehet, hogy itt az ideje átgondolnod azt is, hogy milyen íróasztalhoz ülsz le minden egyes nap.

2024. Március 12. 10:01, kedd | PR

Hogyan legyünk produktívak

Bevált stratégiák