Városlista
2023. február 7, kedd - Tódor

Hírek

2011. Szeptember 02. 07:37, péntek | Kék hírek
Forrás: HírTV

Üresek voltak a gyanús palackok

Üresek voltak a gyanús palackok

Üres volt az a két acélpalack, amit a tűzoltók hoztak ki egy lakiteleki családi ház lángoló melléképületéből, csütörtök délután, majd egy mesterlövész kilőtt.

Kigyulladt egy lakiteleki családi ház melléképülete, csütörtök délután. A tűzoltók a lángokat megfékezték, az épületből kihoztak egy PB-gázpalackot, valamint 2 ismeretlen tartalmú acélpalackot.

Mivel a ház lakói nem voltak otthon nem tudták megkérdezni, mit tartalmaz a két palack, ezért a tűzoltók folyamatosan hűtötték azokat. A helyszínre mesterlövészt hívtak, aki szétlőtte a palackokat, amikről kiderült, üresek voltak.

Az akció során a rendőrség biztosította a helyszínt, a környező házakban élőknek 150 méteres sugarú körben el kellett hagyniuk otthonaikat. Az eset során személyi sérülés nem történt. (rá)

HavariaPress

Címkék: tűzoltó

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 04. 10:09, szombat | Kék hírek

Bunyó a falunapon - Videó

A sérült a bántalmazás következtében koponyazúzódást szenvedett, orra és homloka is megsérült, mindezek nyolc napon belül gyógyultak.

2023. Február 02. 16:00, csütörtök | Kék hírek

Az olasz maffia egyik pénzmosó központja egy budapesti ügyvédnő irodája volt

Európai elfogatóparancs alapján tartóztatták le a magyar hatóságok az ügyvédnőt.

2023. Február 01. 11:11, szerda | Kék hírek

Hat év börtönre ítéltek egy férfit, aki késsel fenyegetőzött egy rendőri intézkedés során

Hat év börtönbüntetésre ítéltek egy férfit, aki késsel fenyegetőzött egy rendőri intézkedés során, az ügyészség súlyosításért fellebbezett - tájékoztatta a Fővárosi Főügyészség szerdán az MTI-t.

2023. Január 06. 13:18, péntek | Kék hírek

A nyílt utcán lőtt rá rokonára Győrben

Győrben egy gázriasztó pisztolyból adott le családtagjára egy lövést a 21 éves férfi, akit a rendőrök mintegy tíz perc leforgása alatt elfogtak.