Városlista
2023. március 29, szerda - Auguszta, Bertold

Hírek

2012. Május 02. 14:21, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Rettegéséről vallott az RTL műsorvezetője

Rettegéséről vallott az RTL műsorvezetője

Lilu és Ördög Nóra ritkán vall magánéletéről, de most kivételt tettek az RTL Klub Reflektor magazinjával. Lilu félelmeiről, Nóra vágyairól beszélt.

Lilu elárulta, mitől rettegett az első élő műsor előtt. Azt mondja, a lépcsők és a magassarkú cipő együtt kihívás számára, attól tart, hogy lezuhan a lépcsőn. Éppen ezért nagyon örült annak, hogy Nóra megengedte neki, hogy a korlát felőli oldalon sétáljon le a beköszönéskor. Így szerencsére baleset nélkül megúszta a dolgot.

A műsorvezető azt is elárulta, hogy mióta megszületett a kisfia, viszonylag keveset jár tűsarkúban, így elszokott tőle. Ördög Nóra arról beszélt a Reflektor magazinban, milyen nő szeretett volna lenni.

Mint mondja, sokszor piszkálják a magassága miatt, főleg, ha tűsarkút visel. Pedig szerinte nem átlagon felüli ,175 centi. Azt sem titkolja, hogy ezzel szemben mindig nagyon szeretett volna egy pici, törékeny lány lenni.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 25. 07:37, szombat | Bulvár

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg többeket Pennsylvaniában

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg két embert és sebesített meg többeket az Egyesült Államokbeli Pennsylvaniában pénteken este.

2023. Március 23. 06:00, csütörtök | Bulvár

Megtiltotta a TikTok használatát a hivatali berendezéseken a cseh képviselőház és a szenátus

Megtiltotta a TikTok közösségi médiafelület használatát hivatalos információs rendszerében a cseh képviselőház és a szenátus.

2023. Március 19. 09:00, vasárnap | Bulvár

Ilyen bűnügyeket mások csak filmekben látnak

Újságírók kísértek el helyszínelőket munka közben.

2023. Március 14. 09:16, kedd | Bulvár

Haragosa autója helyett egy másikat vert szét egy nő Győrben

A győri rendőrök egy 36 éves vági nőt hallgattak ki gyanúsítottként, aki egy haragosa gépkocsiján akart bosszút állni, azonban kiderült, hogy a jármű nem is a férfi tulajdonában volt.