Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2011. December 18. 07:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Új Ász

Rettegnek az MTV sztárjai az érkező Fábrytól

Rettegnek az MTV sztárjai az érkező Fábrytól

Egyre nagyobb felháborodást kelt, hogy Fábry Sándor átigazol a köztévéhez, hiszen ez már azt is eredményezheti, hogy a humorista gázsiját különböző megszorításokkal kell kigazdálkodnia a közszolgálati médiának.

Elképzelhető az is, hogy a jelenleg futó műsorok is bánják majd Fábry szerződtetését.

Van mitől tartania a köztévés műsorvezetőknek, hiszen Fábry Sándor gőzerővel hajt, hogy önálló műsora újra a képernyőre kerülhessen. A showmannek az RTL Klubbal még élő szerződése van, azonban ez bármelyik pillanatban megváltozhat, hiszen a kereskedelmi csatorna már jó ideje nem számol vele.

- Meg tudom erősíteni, hogy az MTVA tárgyal Fábry Sándorral, és ha minden jól megy, akkor egy viszonylag közeli időpontban meg is fogunk állapodni vele - tájékoztatta az Új Ászt Szabó László, az MTV kommunikációs igazgatója.
A híresztelések szerint Fábry műsorát éppen a DTK idősávjában kívánja sugározni a Magyar Televízió, így komoly veszélyben lehet D. Tóth Kriszta talk show-ja. Ráadásul a nézettségi mutatók alapján igen csekély az érdeklődés a műsor iránt a teljes lakosság körében, a 48. hét adatai szerint az éppen tévét nézők 7,8 százalékát szegezte a beszélgető show a képernyők elé. A kedd esténként látható műsor az MTVA kommunikációs igazgatója szerint egyre jobb nézettségnek örvend.

- A DTK Show minden adással több nézőt hoz, mint az azt megelőző, folyamatos emelkedést mutat. Másrészt pedig a jelenleg elfogadott műsortervünkben megrendelt produkcióként szerepel, és a forgatások rendben zajlanak - nyilatkozta Szabó László.

Olyan híresztelések is napvilágot láttak, miszerint Fábry szerződtetésével a DTK már csak kéthetente lesz látható. Szabó László kommunikációs igazgató se nem cáfolta, se nem erősítette meg az információt.

Címkék: fábry sándor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.