Városlista
2022. augusztus 15, hétfő - Mária

Hírek

2011. Október 11. 14:49, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Örökbefogadott a 46 éves színésznő

Örökbefogadott a 46 éves színésznő

Kristin Davis a Szex és New Yorkban folyton azt sóhajtozta "szeretnék egy kisbabát", és a sorozat utolsó részében örökbe is fogadott egy kínai árvát. A 46 éves sztár most az életben is megtette ezt a lépést!

Két hónappal ezelőtt Amerikában örökbe fogadott egy kislányt. Gemma Rose jövetele miatt a színésznő a fellegekben jár. "Ez valami olyasmi, amire már nagyon régóta vágytam. Olyan boldogság nekem ez, amit eddig elképzelni sem tudtam!" - nyilatkozta. Arról azonban nem szólnak a hírek, vajon egyedül vállalkozott a csöppség felnevelésére, vagy egy apajelölttel együtt? A színésznőt az utóbbi időben olyan férfi sztárokkal hozták össze, mint Alec Baldwin és Jeff Goldblum, de azóta egyikükkel sem látták. Egy azonban biztos: Kristin még soha nem volt férjnél és 44 éves korában úgy nyilatkozott, feladta álmát, hogy valaha is megtalálja azt a férfit, aki igazi társa lehet.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 15. 19:14, hétfő | Bulvár

Johnny Depp Al Pacinoval készít játékfilmet

Johnny Depp 25 év kihagyás után ismét rendez: a sztár az olasz festőművész és szobrász Amedeo Modiglianiról készít játékfilmet - számolt be róla hétfőn a The Hollywood Reporter.

2022. Augusztus 15. 13:08, hétfő | Bulvár

Két hónapon belül két főnyereményt söpört be a lottón egy szerencsés

Két hónapon belül kétszer is megütötte a főnyereményt egy férfi Maryland állam lottójátékán az Egyesült Államokban.

2022. Augusztus 15. 08:03, hétfő | Bulvár

Hosszú: ha úszom tovább, ennél jobban szeretnék felkészülni

A hazai rendezésű világbajnokság után Hosszú Katinka elfáradt, és nem tudott megfelelően felkészülni a Rómában zajló Európa-bajnokságra.

2022. Augusztus 13. 10:54, szombat | Bulvár

Lekapcsolták a gépekről a súlyosan megsérült Anne Heche amerikai színésznőt

Meghalt Anne Heche amerikai színésznő, aki olyan súlyos agysérülést szenvedett múlt heti autóbalesetében, hogy életét nem lehetett megmenteni. Gépekkel csak addig tartották életben, amíg eldőlt, mi lesz ép szerveivel.