Városlista
2023. december 10, vasárnap - Judit

Hírek

2013. Május 05. 05:00, vasárnap | Belföld
Forrás: mno.hu

Rövidesen érkezik az HTC One kistestvére

Rövidesen érkezik az HTC One kistestvére

Az HTC M4 néven emlegetett készülék a tajvani gyártó sikertelefonjának külsejét örökli.

Nem várt siker az HTC One készüléke. A tajvani gyártó a megalkotásával mindent egy lapra tett fel, reménye szerint ez a termék az, amely visszafordíthatja az elmúlt évek során tapasztalható visszaesést. A felsőkategóriás telefon ugyanakkor sokak számára nem megfizethető, számukra az egyelőre M4 néven emlegetett készüléket szánja a gyártó.

A 4,3 hüvelykes, hd felbontású kijelzővel érkező telefonba kétmagos processzor, 2 gigabájt ram és 16 gigabájt beépített memória kerülhet. Az M4 vélhetően megörökli a One-ban már megismert 4 megapixeles felbontással dolgozó Ultrapixel kamerát, s az LTE és a 4.2-es Jelly Bean is a repertoár A várhatóan a második negyedévben piacra kerülő készülékről a PhoneArena készített el egy, a jelenlegi információk alapján összeállítható képet, amelyből kiderül, hogy az M4 bizony első látásra simán összetéveszthető lesz a nagyobbik testvérével.

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 10. 07:50, vasárnap | Belföld

Dömötör Csaba: hetvenenezer milliárdos kérdés Ukrajna EU-csatlakozása

Ukrajna európai uniós csatlakozása egy \"hetvenezer milliárd forintos kérdés\", amelyről példátlan gyorsasággal és kellő tájékoztatás nélkül döntenének Brüsszelben

2023. December 10. 07:45, vasárnap | Belföld

Ónos eső - Harmadfokú riasztást adott ki a meteorológiai szolgálat

A legmagasabb, harmadfokú, piros riasztást adta ki ónos eső miatt Baranya, Bács-Kiskun és Tolna vármegye hét járására az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap hajnalban.

2023. December 09. 15:42, szombat | Belföld

MÁV: vasárnap újraindul a forgalom a győri vasúti fővonalon

Szombaton befejeződik a felújítás, vasárnaptól ismét két vágányon járnak a vonatok az 1-es, győri vasúti fővonal Biatorbágy és Szárliget közötti szakaszán, már nem kell átszállni pótlóbuszokra - közölte a MÁV Zrt.