Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. Szeptember 23. 07:00, szerda | Helyi
Forrás: Kapuvár Castrum SC

Saját edzőteremben folytathatják a felkészülést

Saját edzőteremben folytathatják a felkészülést

Történelmi pillanat a kapuvári karatésok életében

A 32 éves Castrum SC Kapuvár életének nagy mérföldkövéhez érkezett. Kapuvár város Önkormányzata jóvoltából a felújításra megkapott egykori Rendőrkapitányság épületében új edzőtermet alakítottak ki a sportolók.

Az egyesület vállalta a 8 évig lakatlanul álló épület földszinti részének felújítását. A támogatók segítségével és rengeteg saját munkával építették meg edzőtermüket.
Szeptember 19-én, Gyopáros Alpár országgyűlési képviselő, és Hámori György polgármester avatták fel, és adták hivatalosan is használatba a Castrum SC számára leendő birodalmukat . A sikeres kapuvári sportolók az őszt már új, tatamival borított, speciálisan felszerelt edzőteremben kezdhetik meg, és készülhetnek a hazai- és nemzetközi viadalokra.

Az egyesület egyik legnagyobb kiadása mindig a terembérletek fedezése volt. Ahhoz, hogy az eddigi szép eredményeket továbbra is produkálják, heti 8-10 edzésre is szükségük van az élversenyzőknek. Most már adottak a lehetőségek, a sportolók a nap bármely órájában tudják használni az edzőtermet.Bár a fűtés még hiányzik, de mire beköszöntenek a hidegek, addigra a Castrum vezetősége ezt a hiányosságot is szeretné pótolni!

Hámori György, aki a 80-as, 90-es évek fordulóján az egyesület elnökeként segítette a csapatot, és azóta is szívén viseli a kapuvári küzdősport sorsát, biztosította az egyesületet, hogy továbbra is támogatják a sportolókat a szép eredmények elérésében és a szükséges infrastruktúrák kiépítésében.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:00, péntek | Helyi

A Castrum 9 versenyzője 7 érmet hozott haza a Diákolimpiáról

56 klub 612 versenyzője küzdött.

2024. Április 25. 16:00, csütörtök | Helyi

Pörgesd fel az agyad!

Bűnmegelőzési játék a farádi iskolában.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Április 25. 09:00, csütörtök | Helyi

A megengedett sebesség duplájával ment a Speedmaraton megyei nyertese

Speedmarathon