Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2014. Október 07. 14:12, kedd | Helyi
Forrás: MSZP Győr-Moson-Sopron Megyei Területi Szövetsége

Saját településünk, megyénk jövőjéről döntünk

Saját településünk, megyénk jövőjéről döntünk

Az önkormányzati választások finisében tartottak sajtótájékoztatót a megyei szocialisták.

Az önkormányzati választások hajrájába érve arra kérjük Győr-Moson-Sopron megye lakosságát, hogy október 12-én mindenki menjen el szavazni, és támogassa az MSZP jelöltjeit.- mondta Kránitz László megyei MSZP elnök. Ez már a harmadik választás az évben, de mind közül talán a legfontosabb, hiszen most saját településünk, lakóhelyünk sorsáról dönthetünk. Ezért arra kérünk mindenkit, hogy most már ne a fideszes kormánypropagandának, hanem a saját szemüknek higgyenek.

A Fidesz hazug kommunikációját mutatja, hogy sikerként beszél Navracsics Tibor EU-biztosi kudarcáról is.- vette át a szót Beke Károly, aki az országos elnökség tagja, megyei elnökhelyettes. Mindenki előtt nyilvánvaló, hogy a kormány brutális, 1.700 milliárdos megszorításokra készül. A közpénzekkel való bánásmódjuk ékes példája, hogy nemrég az Országgyűlés Hivatala 50 millió forintot adott a Fidesz-frakciónak egy olyan honlap elkészítésére, amely azóta sem üzemel. De mindenki hallott a megyénkben is lezajlott trafikmutyikról. Az MSZP megyei képviselőjelöltjei ezzel szemben azt vállalják, hogy felelősséggel bánnak a megyei területfejlesztésre fordítható 30 milliárd forinttal, fenntartható fejlesztéseket fognak véghez vinni, és ténylegesen a helyi közösségek érdekeit fogják szem előtt tartani. Emellett elítéljük és visszautasítjuk azt a fideszes magatartást, amely az ellenzékre szavazó állampolgárokat és településeket fenyegeti.

Azt kérjük a megye lakosságától, hogy október 12-én ne a haverokat kiszolgáló mutyipolitikát, hanem a valódi demokráciát, és a valóban értük dolgozó politikusokat támogassák! Ezért szavazzanak az MSZP megyei polgármester- és képviselőjelöltjeire, a megyei önkormányzati szavazólapon pedig az MSZP listájára!- zárta a tájékoztatót Kránitz László.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 19:00, vasárnap | Helyi

Elkaszált élővilág, elkaszált jövő!

Színesítsük a kertünket háborítatlan védett természeti területekkel!

2024. Április 28. 16:00, vasárnap | Helyi

Hol lesz a héten áramszünet a Rábaközben?

Tervezett üzemszünetek.

2024. Április 28. 13:00, vasárnap | Helyi

A közlekedésbiztonsági vetélkedőn egy család egy új autót nyer

Közlekedik a család.

2024. Április 28. 09:00, vasárnap | Helyi

Vegyszeres gyomirtás a Csorna-Pápa vasútvonalon

Felhívás