Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. November 27. 14:28, szerda | Belföld
Forrás: technika.us

Samsung Galaxy Grand 2 - megtörtént a hivatalos bemutató

Samsung Galaxy Grand 2 - megtörtént a hivatalos bemutató

Csaknem egy évvel azután, hogy a Samsung bemutatta a Galaxy Grand nevet viselő okostelefont, megérkezett az utód, a Samsung Galaxy Grand 2.

Fejlettebb hardveres és szoftveres tulajdonságok jellemzik elődjéhez képest a Samsung Galaxy Grand 2-t, mely már két SIM-kártya kezelését is támogatja. Hely végülis van ehhez, hiszen az 1280 x 720 pixel felbontású érintőkijelző mérete 5.25 hüvelyk, így a készülék háza is ennek megfelelő nagyságú. Emögött négymagos, 1.2GHz-es processzor, 1.5GB RAM és 8GB belső memória található, de akinek a tárolóhely kevés, microSD kártyával bővítheti. A hátul 8 megapixeles, LED-vakus és autofókuszos kamera párját elöl 1.9 megapixeles jelenti. A készülék támogatja a Bluetooth 4.0-t, a Wi-Fi-t, a GPS-t GLONASS-szel, valamint a HSPA+ kapcsolatokat is. A 2.600mAh teljesítményű akku 17 órányi beszélgetési időt ígér.

Samsung Galaxy Grand 2 - a legfontosabb tudnivalók

Az Android 4.3 Jelly Bean operációs rendszer Samsung-specifikus alkalmazásokkal felszerelkezve érkezik (S Translator, Story Album, S Travel, Sound & Shot, Group Play, Samsung Hub and Samsung Link). A Samsung Galaxy Grand 2 okostelefon fekete, fehér és pink színben fog megjelenni, de hogy mikor és mennyiért, arról a Samsung egyelőre hallgat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.