Városlista
2022. szeptember 28, szerda - Vencel

Hírek

2013. November 27. 14:28, szerda | Belföld
Forrás: technika.us

Samsung Galaxy Grand 2 - megtörtént a hivatalos bemutató

Samsung Galaxy Grand 2 - megtörtént a hivatalos bemutató

Csaknem egy évvel azután, hogy a Samsung bemutatta a Galaxy Grand nevet viselő okostelefont, megérkezett az utód, a Samsung Galaxy Grand 2.

Fejlettebb hardveres és szoftveres tulajdonságok jellemzik elődjéhez képest a Samsung Galaxy Grand 2-t, mely már két SIM-kártya kezelését is támogatja. Hely végülis van ehhez, hiszen az 1280 x 720 pixel felbontású érintőkijelző mérete 5.25 hüvelyk, így a készülék háza is ennek megfelelő nagyságú. Emögött négymagos, 1.2GHz-es processzor, 1.5GB RAM és 8GB belső memória található, de akinek a tárolóhely kevés, microSD kártyával bővítheti. A hátul 8 megapixeles, LED-vakus és autofókuszos kamera párját elöl 1.9 megapixeles jelenti. A készülék támogatja a Bluetooth 4.0-t, a Wi-Fi-t, a GPS-t GLONASS-szel, valamint a HSPA+ kapcsolatokat is. A 2.600mAh teljesítményű akku 17 órányi beszélgetési időt ígér.

Samsung Galaxy Grand 2 - a legfontosabb tudnivalók

Az Android 4.3 Jelly Bean operációs rendszer Samsung-specifikus alkalmazásokkal felszerelkezve érkezik (S Translator, Story Album, S Travel, Sound & Shot, Group Play, Samsung Hub and Samsung Link). A Samsung Galaxy Grand 2 okostelefon fekete, fehér és pink színben fog megjelenni, de hogy mikor és mennyiért, arról a Samsung egyelőre hallgat.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 28. 17:06, szerda | Belföld

Munka közben rádőlt a fa egy emberre, életét vesztette

2022. Szeptember 28. 13:11, szerda | Belföld

Tovább erősödött Magyarország innovációs teljesítménye az Európai Bizottság jelentése szerint

Magyarország idén még közelebb került az EU-átlaghoz a kutatás-fejlesztés és innováció területén.

2022. Szeptember 28. 13:06, szerda | Belföld

MEKH: európai összehasonlításban továbbra is kedvező áron juthatnak energiához a magyar fogyasztók

A meghatározott éves átlagfogyasztással rendelkező magyar háztartások európai összehasonlításban továbbra is kedvező áron juthatnak földgázhoz és villamos energiához

2022. Szeptember 28. 09:22, szerda | Belföld

Több tucat indítókulcsot találtak az autótolvajnál a rendőrök

Elloptak egy teherautót a XIII. kerületből. Az angyalföldi rendőrök másnap vették őrizetbe a feltételezett tettest, aki akkor két másik kocsit próbált idegen kulcsokkal felnyitni.