Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. December 11. 12:50, szerda | Belföld
Forrás: technika.us

Samsung Galaxy J - csúcsra járó Androidos újdonság

Samsung Galaxy J - csúcsra járó Androidos újdonság

A Samsung Tajvanban mutatta legújabb okostelefonját, a Galaxy J-t, melynek erőteljes felszereltsége a Galaxy S4-hez áll közelebb leginkább.

Samsung Galaxy S4 új köntösben - akár ezt is mondhatnánk az új Galaxy J nevet viselő okostelefonra, hiszen a minap bemutatott készülék rengeteg dolgot örökölt az idei év zászlóshajójától. Az 5 colos Full HD kijelző mellett négymagos, 2.3GHz-es Snapdragon 800 processzorral, 3GB RAM-mal, Android 4.3 Jelly Bean (később 4.4 KitKat-re frissíthető) operációs rendszerrel találkozhatunk. A kijelző fölött 2 megapixeles, a telefon hátulján 13 megapixeles, LED-vakus kamera figyel. A Galaxy J rendelkezik NFC és LTE funkciókkal, microSD kártyahellyel, valamint egy 2.600mAh teljesítményű akkumulátorral is.

Samsung Galaxy J - bivalyerős újdonság a Samsung gyárából

A Samsung Galaxy J két különböző színben, rózsaszínben és fehérben dobják hamarosan piacra Tajvanban. Ára 21.900 tajvani új dollár, vagyis kb. 170.000 Ft lesz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.