Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Október 14. 05:00, hétfő | Belföld
Forrás: technika.us

Samsung Galaxy Round - hajlított kijelzőjű telefoncsoda

Samsung Galaxy Round - hajlított kijelzőjű telefoncsoda

Szokatlan újdonság mutatkozott be a Samsung színeiben: a Galaxy Grand okostelefon ívelt kijelzővel rendelkezik, ami egészen innovatív külsőt kölcsönöz a készüléknek.

400 mm-es íveltség teszi érdekessé a Samsung Galaxy Grand okostelefon 5.7 colos, Full HD felbontású Super AMOLED kijelzőjét. A gyártó szerint ennek számos előnye van, billentéssel ugyanis kezelhetjük a fotókat, zenéket, de akár a képernyőn lévő információk is megjelenhetnek egy egyszerű mozdulattal.

A különleges külső erős belsőt rejt, nevezetesen négymagos, 2.3 GHz-es processzort, 3GB RAM-ot és 32GB memóriát, ami microSD kártyával 64GB-tal is bővíthető. Hátul 13, elöl 2 megapixeles kamera helyezkedik el, míg a funkciók listáján szerepel a Wi-Fi, a Wi-Fi Direct, a Bluetooth 4.0, a 4G/LTE, a GPS és az NFC. Az USB 3.0 port mellett egy 2800mAh teljesítményű akkumulátor is a szerkezet részét képezi.

Az Android 4.3 Jelly Bean operációs rendszert futtató Samsung Galaxy Round a világ első ívelt kijelzőjű okostelefonja. Elsőként a dél-koreai SK Telecom szolgáltatónál lesz kapható barna színben, és 1.08 millió wont, vagyis kb. 230.000 Ft-ot kell majd fizetni érte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.