Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. November 24. 12:09, vasárnap | Belföld
Forrás: technika.us

Samsung Galaxy S5 - koncepcióvideón az új zászlóshajó

Samsung Galaxy S5 - koncepcióvideón az új zászlóshajó

A Samsung új, csúcskategóriás okostelefonjait eddig is hihetetlen várakozás előzte meg, és nincs ez másként a Galaxy S5-tel sem: elképesztő koncepcióvideó jelent meg róla november 21-én.

Találgatások, spekulációk, remények és elvárások egyaránt megelőzték eddig is a Samsung csúcstelefonok érkezését, de olyan még nem volt, mint amilyet most az O2 Guru TV stábja alkotott. Az eddig kiszivárgott információk, valamint más gyártók fejlődési vonalát alapul véve elkészült egy 3D-s koncepcióvideó a Samsung Galaxy S5-ről, ami a várható felszereltségét és kinézetet mutatja be idealizált állapotban. Íme:

A videó szerint a készülék ívelt, 2560 x 1440 pixel felbontású, 5 colos Super AMOLED kijelzővel, nyolcmagos (octa core) 64-bites processzorral, 4K felbontású videók rögzítésére is alkalmas 16 megapixeles kamerával, valamint egy gigantikus, 4.000mAh teljesítményű akkumulátorral fog rendelkezni. Az Android 4.4 KitKat operációs rendszer mellé természetesen a TouchWiz felhasználói interfész egy újabb verziója fog társulni.

A Samsung Galaxy S5-ről egyelőre olyan kevés hivatalos információ látott napvilágot, hogy tulajdonképpen csak az a biztos, hogy el fog készülni majd egyszer. Kíváncsian várjuk, hogy a fenti videó mennyire bizonyul közelinek, illetve távolinak a valóságtól.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő