Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Augusztus 15. 05:00, csütörtök | Belföld
Forrás: technika.us

Samsung Hennessy - régi forma, modern felszereltség

Samsung Hennessy - régi forma, modern felszereltség

A Samsung a klasszikus kihajtható stílust képviselő új okostelefont mutatott be a minap, nevezetesen a dupla képernyős Samsung Hennessy-t.

SCH-W789 kódnév alatt mutatkozott be a Samsung új, kihajtható (flip) okostelefonja, a Samsung Hennessy. A külső és belső érintőkijelző is egyaránt 3.3 colos, valamint 320 x 240 pixel felbontású. Belsejében négymagos, 1.2GHz-en pörgő processzor kapott helyet 1GB RAM társaságában.

Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszer fut rajta, mely TouchWiz felhasználói interfésszel és ChatON üzenetküldő alkalmazással egészül ki. A két SIM kártya kezelésére is alkalmas Samsung okostelefon rendelkezik egy 5 megapixeles kamerával, USB 2.0 porttal, microSD kártyahellyel, Bluetooth-szal, aGPS-szel, Wi-Fi-vel, végül, de nem utolsó sorban pedig egy 1500 mAh teljesítményű akkumulátorral.

A Samsung Hennessy okostelefon bemutatására Kínában került sor, és az első példányok is ebben az országban kerülnek a boltok polcaira. Megjelenési ideje és várható ára egyelőre nem ismert, mint ahogy azt sem tudni, hogy Kínán kívül máshol is kapható lesz-e.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő