Városlista
2021. május 14, péntek - Bonifác

Hírek

2021. Január 30. 20:20, szombat | PR
Forrás: (x)

Samsung vagy HP? Melyiket válasszam?

Samsung vagy HP? Melyiket válasszam?

A nyomtató, illetve később az ahhoz való toner kiválasztása fontos döntés, legyen szó egy egyszerű családi eszközről vagy egy irodai csúcsgép vásárlásáról.

Az biztos, hogy az olyan megbízható brandekkel, mint a Samsung és a HP, nem lehet mellényúlni, de mégis, hogyan válasszunk ezek között?

Ott a tapasztalat minden Samsung tonerben

A Samsung dél-koreai gyártó, az ország exportjának húsz százalékát szolgáltatja – ebből is látszik, milyen méretű a vállalkozás, illetve természetesen az is, hogy mekkora kereslet van a termékeire világszerte. Nyugodtan mondhatjuk, hogy a Samsung nyomtató, illetve a hozzá illő, minőségi Samsung toner a legnépszerűbb termékek közé tartoznak, így ha választásra kerül a sor, ezekkel nem lehet mellényúlni. A cég 1938-ban alapult, de csak az 1960-as évek végén lépett be az elektronikai iparba – ez nem csoda, hiszen korábban nem is nagyon létezett ez a terület. Ezáltal elmondhatják magukról, hogy az informatika világának állandó szereplői, ehhez a titulushoz pedig hatalmas szakértelem jár. Egy Samsung toner esetében nem csak az adott terméket, hanem az annak kialakításában felhasznált mérhetetlen tapasztalatot is megvásároljuk. Nyomtató választásánál érdemes ezt szem előtt tartani, és persze alaposan megnézni a választott modell leírását, tulajdonságait.

Nincs népszerűbb a HP tonereknél

Ha a Samsung a dél-koreai precizitás és hagyomány ékköve, akkor a HP az amerikai dinamizmusé és innovatív szemléleté. A Bill Hewlett és Dave Packard által létrehozott cég 1939-ben lett bejegyezve, majd hamar meglátták a lehetőséget az elektronika, illetve a számítástechnika világában. A cég kiemelkedő szegmensévé nőtték ki magukat a nyomtatók, de azt is kijelenthetjük, hogy a megbízható HP toner és tintapatron szintén a legnépszerűbb termékek közé tartozik világszerte. Ha a fenti tényeket nézzük, szinte lehetetlen különbséget tenni a brandek között azok múltja, szakértelme alapján. Mindkét cég csúcsminőséget gyárt, ragaszkodnak a legmagasabb elvárások betartásához. Így ha arra a kérdésre keressük a választ, hogy a Samsung vagy a HP a jobb döntés egy nyomtató kiválasztásánál, inkább az adott terméket, annak tulajdonságait, árát, teljesítményét próbáljuk összehasonlítani. Nagyon nem kell izgulnunk: egyikben sem kell majd csalódnunk.

A fotó forrása:
Cautivante.co / Shutterstock.com

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 02. 19:18, vasárnap | PR

A játékipar térhódítása Magyarországon

Egyértelműen megfigyelhető, hogy a videojátékok népszerűsége töretlenül felfelé ível az elmúlt néhány évben.

2021. Április 27. 10:34, kedd | PR

Bővül és megújul a varsányi általános iskola

Új tantermekkel és szaktantermekkel, tornateremmel, valamint többi közt műanyag borítású sportpályával is bővül a hamarosan megújuló Varsányi Hunyadi Mátyás Általános Iskola.

2021. Április 25. 09:27, vasárnap | PR

Mivel fűtsem a lakásomat?

Miután a fűtési szezon általában 7-8 hónapig is eltart, így kétszer is érdemes meggondolni, hogy mivel fűtjük otthonunkat.

2021. Április 23. 09:03, péntek | PR

Futó övtáska – nemcsak futóknak

A futáshoz semmi nem kell - szokták mondani. De próbált már vizespalackkal a kezében vagy telefonnal a zsebében kocogni? Ha felkapta a nyúlcipőt, és a szabadban mozogna, akkor néhány holmira szüksége lehet futás közben.