Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. Január 30. 10:00, szombat | Helyi
Forrás: RunFree

Segítsünk a szanyi Hegyi Barbarának, hogy 2021-ben a RunFree futónagykövete lehessen

Segítsünk a szanyi Hegyi Barbarának, hogy 2021-ben a RunFree futónagykövete lehessen

Virtuális és élő futóversenyek a jótékonyság jegyében

Ön tudja, mi az a RunFree? Eddig mi sem tudtuk, de az interneten megtaláltuk őket. Ezt írják bemutatkozásukban a honlapjukon.

"Futottál már úgy, hogy a tested már elgyötört volt, fájt a lábad, fáradtak a karjaid, de valami különleges erő repített tovább? (tudom, hogy igen) A tested bármire képes, a kérdés, hogy mi van a lelkedben. A RunFree versenysorozat célja, hogy megmutassuk, a testünk és a lelkünk is képes csodákra! Minden verseny nevezéssel támogatunk egy kiemelt alapítványt, ezáltal közösen egy kicsit jobbá tehetjük ezt a világot! Utópisztikus álom lenne csak, vagy meg tudjuk valósítani? Megmutatod mi van a lelkedben?"

Versenyeik most a járvány idején nem abban az értelemben vett hagyományos futóversenyek, ahol együtt futnak a nevezők. Virtuális futóversenyeiken a nevezési díj befizetésével és további adománnyal jótékonykodhatnak, a verseny távját pedig szokásos futó terepükön teljesíthetik, az időeredményeiket feltölthetik a RunFree táblázataiba.

"Eltökélt szándékunk, hogy a lehető legtöbb emberrel megszerettessük a futást, a lehető legtöbb gyermekkel megismertessük ezt a sportot és lehetőséget adjunk nekik arra, hogy érezzék, azt, amit mi futók érzünk! Ezért is döntöttünk úgy, hogy a 2021-es évben SMA betegségben szenvedő gyermekek kezelésére fogunk gyűjteni, hogy közösen hozzájárulhassunk, ahhoz, hogy egyszer ők is szabadon futhassanak."

A RunFree most 2021 évre futónagykövetet keres. Az egyik nagykövet-jelölt a szanyi Hegyi Barbara, aki így mutatkozott be:
Sziasztok!
Hegyi Barbara vagyok 19 éves, másodéves egyetemi hallgató. Mindig utáltam az iskolai futásokat, de 5 évvel ezelőtt egy tavaszi napon fordulatot vett az életem, és azóta rendszeresen futok. Számos versenyen indultam már, sikerült mindig jó helyezéseket elérnem a kategóriámban. Már 7 félmaratont tudhatok magam mögött. A futás kikapcsol és boldoggá tesz.
Mindenkit csak arra biztatok soha nem késő elkezdeni, minden csak elhatározás és kitartás kérdése. Létrehoztam egy külön Instagram profilt, ahova posztolom rendszeresen futásaimat, és próbálom átadni az embereknek a futás adta boldogságot. Ha egyszer valaki elkezdi ezt a sportot, a futás által sokkal kiegyensúlyozottabb és energikusabb lehet.
Remélem futónagykövetként több embert is motiválhatok.

Köszönöm, ha rám szavaztok!

Segítsünk!
Szavazni Barbara bemutatkozó posztjának lájkolásával lehet ezen a linken.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 16:00, csütörtök | Helyi

Pörgesd fel az agyad!

Bűnmegelőzési játék a farádi iskolában.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Április 25. 09:00, csütörtök | Helyi

A megengedett sebesség duplájával ment a Speedmaraton megyei nyertese

Speedmarathon

2024. Április 24. 16:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Bágyogszováton

Te Szedd!