Városlista
2023. március 28, kedd - Gedeon, Johanna

Hírek

2011. Október 31. 07:53, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP

Somáék oda-vissza csalták egymást

Somáék oda-vissza csalták egymást

Anya, feleség, és szexet élvező dögös nőként jellemzi magát Soma Mamagésa, aki több mint hét év együttélés után ment feleségül Lőrinc György zenészhez. Húsz éve házasok, de közös életükben voltak bizony hullámvölgyek.

- Az első durranás az volt, amikor tíz év után kivettem egy lakást, ahová a gyerekek is csak ritkán jöhettek, Gyuri pedig csak ha bejelentkezett. Éreztem, megfulladok, ha nem élhetek heti egy-két napot a saját ritmusomban. Én voltam aránytalanul többet a gyerekekkel, neki mindig volt saját stúdiója, ahová elvonult. Tudta, ha ebbe nem megy bele, én, a szabadlelkű vadkanca, kiszállok a házasságból - meséli Soma, majd így folytatja a Vasárnap Reggelnek adott interjúban:

- Volt más hullámvölgy is köztünk - mindkét részről megspékelve szeretővel. Amikor ezt visszaadtam, tudtam pontosan, hogy az nekem kijárt. Fájdalmas volt, de egy idő után éreztem, most már nem vagyok adós. Az, hogy kiegyenlítettük a számláinkat, más minőségbe emelte a kapcsolatunkat. Most jobb, mint valaha.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 25. 07:37, szombat | Bulvár

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg többeket Pennsylvaniában

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg két embert és sebesített meg többeket az Egyesült Államokbeli Pennsylvaniában pénteken este.

2023. Március 23. 06:00, csütörtök | Bulvár

Megtiltotta a TikTok használatát a hivatali berendezéseken a cseh képviselőház és a szenátus

Megtiltotta a TikTok közösségi médiafelület használatát hivatalos információs rendszerében a cseh képviselőház és a szenátus.

2023. Március 19. 09:00, vasárnap | Bulvár

Ilyen bűnügyeket mások csak filmekben látnak

Újságírók kísértek el helyszínelőket munka közben.

2023. Március 14. 09:16, kedd | Bulvár

Haragosa autója helyett egy másikat vert szét egy nő Győrben

A győri rendőrök egy 36 éves vági nőt hallgattak ki gyanúsítottként, aki egy haragosa gépkocsiján akart bosszút állni, azonban kiderült, hogy a jármű nem is a férfi tulajdonában volt.