Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Október 31. 07:53, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP

Somáék oda-vissza csalták egymást

Somáék oda-vissza csalták egymást

Anya, feleség, és szexet élvező dögös nőként jellemzi magát Soma Mamagésa, aki több mint hét év együttélés után ment feleségül Lőrinc György zenészhez. Húsz éve házasok, de közös életükben voltak bizony hullámvölgyek.

- Az első durranás az volt, amikor tíz év után kivettem egy lakást, ahová a gyerekek is csak ritkán jöhettek, Gyuri pedig csak ha bejelentkezett. Éreztem, megfulladok, ha nem élhetek heti egy-két napot a saját ritmusomban. Én voltam aránytalanul többet a gyerekekkel, neki mindig volt saját stúdiója, ahová elvonult. Tudta, ha ebbe nem megy bele, én, a szabadlelkű vadkanca, kiszállok a házasságból - meséli Soma, majd így folytatja a Vasárnap Reggelnek adott interjúban:

- Volt más hullámvölgy is köztünk - mindkét részről megspékelve szeretővel. Amikor ezt visszaadtam, tudtam pontosan, hogy az nekem kijárt. Fájdalmas volt, de egy idő után éreztem, most már nem vagyok adós. Az, hogy kiegyenlítettük a számláinkat, más minőségbe emelte a kapcsolatunkat. Most jobb, mint valaha.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára