Városlista
2022. október 2, vasárnap - Petra

Hírek

2013. Január 10. 05:00, csütörtök | Belföld
Forrás: mno.hu

Sony Xperia Z: akár a zuhany alatt is

Sony Xperia Z: akár a zuhany alatt is

Nem kell aggódni, ha beejtjük a vécébe. A Sony Xperia Z harminc percen át tűri egy méter mélységben a vizes környezetet.

A Sony új okostelefont mutatott be, méghozzá vízhatlant. Az Xperia Z a cég szerint az 1 méteres vízmélység nyomásának 30 percen át tud ellenállni. Nem búvárkodáshoz tervezték tehát, a tengerek mélyén változatlanul rájákat meg sziréneket kell simogatni, nem telefonokat. De az új készülék ezen tulajdonsága lehetővé teszi, hogy a fürdőkádban is nézhessük rajta az aktuális filmet vagy netezzünk, chateljünk. Illetve komoly védelmet nyújt az olyan gyakori balesetekkel szemben, mint a telefon vízbe, vécébe ejtése. Mindezen jó tulajdonsága mellett a Sony Xperia Z-t impozáns 5 hüvelykes kijelzővel szerelték fel, szóval van mit simogatni. HDR videót tud készíteni, működik a 4G rendszerben, micro SD memóriakártyát fogad be, 13 megapixeles kamerával rendelkezik.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 02. 11:07, vasárnap | Belföld

Helikopteres tanfolyam miatt hétfőtől nagyobb zaj várható Veszprém és Somogy megyében

Intenzív hanghatásra kell számítani egy nemzetközi helikopteres harcászati oktatótanfolyam miatt hétfőtől október 21-ig Veszprém megyében és Somogy megye északi részén - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM).

2022. Október 02. 06:00, vasárnap | Belföld

Orbán: épségben át kell vinni a hazát a túlpartra

Ki kell bírni a próbatételeket és \"épségben át kell vinnünk hazánkat a túlsó partra, egymásba kapaszkodva és bízva az Úristenben, nem az áradatra, hanem mindig a partra figyelve\".

2022. Október 01. 19:59, szombat | Belföld

Sokat érhetnek ezek a számok!

Az ötös lottó nyerőszámai: