Városlista
2023. március 28, kedd - Gedeon, Johanna

Hírek

2023. Március 12. 16:00, vasárnap | Bulvár
Forrás: SorozatWiki podcast

Sorozat készül a Valami Amerika című filmből

Sorozat készül a Valami Amerika című filmből

Az RTL+ streaming platformon fog megjelenni.

Kolosi Péter, az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese és programigazgatója jelentette be a SorozatWiki podcastjában, hogy sorozat készül a Valami Amerikából, amelyet az eredeti trilógia alkotója, Herendi Gábor fog rendezni. Hogy a produkció mikorra várható, azt Kolosi nem árulta el, csak annyit közölt, hogy A Király című sorozattal berobbant RTL+ streamingplatformon fog majd debütálni, és lesz összefüggés a filmek és a széria között.

A programigazgató beszélt a többi között arról is, hogy hamarosan bemutatják a Mellékhatás 2. évadát is az RTL+-on, továbbá egy új, teljesen magyar és saját fejlesztésű sorozaton dolgozik a Barátok közt alapító-producere, Kalamár Tamás is.

A Nagy Fehér Főnök ugyanakkor nem folytatódik, mert az eredeti változat cseh szerzője minden sorozatból csak egy évadot ír, így a Magyarországra adaptált produkciónak sem lesz második szezonja.

Címkék: film, podcast, sorozat

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 25. 07:37, szombat | Bulvár

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg többeket Pennsylvaniában

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg két embert és sebesített meg többeket az Egyesült Államokbeli Pennsylvaniában pénteken este.

2023. Március 23. 06:00, csütörtök | Bulvár

Megtiltotta a TikTok használatát a hivatali berendezéseken a cseh képviselőház és a szenátus

Megtiltotta a TikTok közösségi médiafelület használatát hivatalos információs rendszerében a cseh képviselőház és a szenátus.

2023. Március 19. 09:00, vasárnap | Bulvár

Ilyen bűnügyeket mások csak filmekben látnak

Újságírók kísértek el helyszínelőket munka közben.

2023. Március 14. 09:16, kedd | Bulvár

Haragosa autója helyett egy másikat vert szét egy nő Győrben

A győri rendőrök egy 36 éves vági nőt hallgattak ki gyanúsítottként, aki egy haragosa gépkocsiján akart bosszút állni, azonban kiderült, hogy a jármű nem is a férfi tulajdonában volt.