Városlista
2021. szeptember 28, kedd - Vencel

Hírek

2021. Július 11. 07:00, vasárnap | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Speed, herbál és kristály volt az őrizetbe vett díler kínálata

Speed, herbál és kristály volt az őrizetbe vett díler kínálata

A nyíregyházi nyomozók új pszichoaktív anyagokat és közel tizenhatmillió forint készpénzt foglaltak le a gyanúsított otthonában.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság nyomozói 2021. július 8-án tartottak kutatást V. Attila 47 éves nyíregyházi lakos otthonában. A nyomozás adatai szerint a férfi ott árusította a kábító hatású tiltott szereket az őt felkereső vevőknek. A rendőrök kábítószerkereső szolgálati kutya segítségével vizsgálták át az ingatlant, ahol különböző fajtájú, összesen 64,5 gramm mennyiségű kábítószer gyanúját keltő anyagot, valamint a tiltott szerek kiméréséhez, csomagolásához használt eszközöket foglaltak le – közölte a rendőrség.

A rendőrök az egyik ágy mögött kialakított rejtekhelyen feltehetően a bűnös tevékenységből szerzett ékszereket, és közel tizenhatmillió forint összegű készpénzt is lefoglaltak, amitől a rendőrök érkezésekor a családtagok igyekeztek megszabadulni. A házfalon ütött nyíláson át próbálták az udvarra juttatni, ami csupán részben sikerült, így bent és kint is bankjegyek hevertek szerteszét.

A nyomozók a férfit új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával a Nyíregyházi Rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták, és őrizetbe vették. A rendőrség előterjesztést tett a férfi letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 28. 18:08, kedd | Belföld

Szalmonella miatt visszahívtak egy terméket

Szalmonella szennyezettség miatt az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. visszahívja és a forgalomból is kivonja 95 grammos kiszerelésű BBQ borsdaráló steakbors elnevezésű termékét

2021. Szeptember 28. 17:10, kedd | Belföld

Folyamatosan nő a szennyvíz koronavírus-koncentrációja

Lassú ütemben, de folyamatosan növekszik a szennyvíz koronavírus-koncentrációja - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) a legfrissebb adatokat ismertetve kedden a honlapján.

2021. Szeptember 28. 15:00, kedd | Belföld

Hatvan település részvételével rendezik a Nemzeti Vágtát

Hatvan magyarországi és határon túli település részvételével rendezik a hétvégén a 14. Nemzeti Vágtát a budapesti Hősök terén

2021. Szeptember 28. 08:50, kedd | Belföld

Közjogi tárgyú törvénymódosításokról tárgyalnak a képviselők a parlamentben

Az Országgyűlés kedden öt előterjesztés általános vitáját bonyolítja le.