Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. Január 30. 22:16, vasárnap | Helyi

Sportbál Szanyban

Sportbál Szanyban

Szany Sportegyesület elnöksége nevében Funtek János elnök köszöntötte az egyesület bálján megjelent sportolókat, sportvezetőket, meghívott feleségeket, férjeket, barátnőket, barátokat.

Röviden szólt az egyesület szakosztályainak eredményeiről. Az egyesület keretében hat szakosztály működik, ebből a lovasok és a teniszezők hobbi szinten működnek, hisz versenyeken nem vesznek részt.

Az autósok az úgynevezett „részeges” rally mellett a vasútállomásnál lévő betonos területen ügyességi versenyeket is rendeztek. Nemes gesztusként a legutóbbi ügyességi verseny nevezési díjait és felajánlásait egy kolontári versenyző részére ajánlották fel, akinek családja a vörösiszap katasztrófa károsultja.

A labdarúgó szakosztály keretében öt csapat szerepel különböző bajnokságokban. A megyei I. osztályú csapat a 14. helyen áll. Az előző év sikeres szereplése után mindenki azt mondta, hogy a második év lesz a legnehezebb, amely be is bizonyosodott. Mindent meg kell tenni azért, hogy a csapat benn maradjon a megye legfelsőbb osztályában. A négy új igazolás alapján a csapat játékosállománya megerősödött, amely biztosíték lehet arra, hogy ezt a célt teljesítsék. Az ifjúsági csapat 8. helyen zárta az őszi szezont. A csapat átlagéletkorát figyelembe véve, az egyik legfiatalabb gárda a mezőnyben, amely bíztató jövőt mutat.

A serdülő csapat a 3. helyen várja a tavaszi folytatást. Az elvártakhoz képest ez nagyon kedvező helyezés, hisz ebben a korosztályban is nagymértékű fiatalítás történt.

A Szany II. csapata a megyei III. osztályú bajnokságban a 3. helyen áll

Az öregfiúk csapata egy nagyon összetartó társaság, amely a megyében az egyetlen szervezett megyei bajnokságban szerepel. Eredményeik alapján a tavasszal a táblázaton előbbre léphetnek.

A női kézilabdázók a megyei II. osztályú bajnoki cím után vállalták a megyei I. osztályú szereplést. Jelenleg a középmezőnyben a 7. helyen állnak. A jövő héten kerül sor a hagyományos Szany Kupa teremtorna megrendezésére, ahova szlovák csapat is meghívásra került. Az őszi szezonról elmaradt Beled elleni mérkőzésre február 12.-én kerül sor. Az elvárás a csapattal szemben a középmezőnyben való helytállás.

A tekecsapat éppen a bál kezdete előtt fejezte be a bajnoki mérkőzését. A fiúk pályacsúcsot teljesítve 5:3-as győzelmet arattak a második helyezett Vasasszonyfa ellen.

Vacsora után hajnalig tartott a bál.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 09:00, csütörtök | Helyi

A megengedett sebesség duplájával ment a Speedmaraton megyei nyertese

Speedmarathon

2024. Április 24. 16:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Bágyogszováton

Te Szedd!

2024. Április 24. 13:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Szilban

Te Szedd!

2024. Április 24. 09:00, szerda | Helyi

Főzőverseny felhívás a Kónyi Bikafesztiválra

Főzőcsapatok jelentkezhetnek.