Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Október 13. 14:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: STOP

Stohl András már a börtönben is sztár

Stohl András már a börtönben is sztár

Ügyvédje személyében először fogadhatott látogatót a Kozma utcai börtönben nyolcadik napja raboskodó Stohl András.

Borosta nélkül, nagy örömmel fogadta dr. Ruttner Györgyöt, aki elmesélte, mivel telnek a sztár mozgalmasnak nem mondható mindennapjai.

- András nagyon megörült nekem, kezet fogtunk és barátilag megöleltük egymást - kezdte az Új Ásznak dr. Ruttner György. - A beszélgetésünk megtörte a most még eléggé unalmas mindennapjait, nagyon várja már, hogy dolgozhasson. Külseje nem tűnt nyúzottnak, hiszen a börtön rendje szerint mindennap borotválkozni kell. Miután nyugtáztam, hogy frissnek és jól ápoltnak néz ki, tájékoztattam a vele kapcsolatos, kint folyó ügyekről - tudta meg a napilap Stohl jogi képviselőjétől, aki a tíz hónapra elítélt színész-műsorvezető napirendjéről is beszámolt.

- Ahogy minden elítéltnek, így neki is nagyon nehéz megszoknia, hogy itt mindig az előírt programot kell csinálni. Reggel hatkor ébresztik, takarít, reggelizik, olvas, naplót ír, és a zárt láncú tévén nézi az adást. Azt mondta, az RTL Klub reggeli műsorát mindennap megnézi, és nagyon hiányoznak neki a kollégái. Magától értetődik, hogy a családja hiányától szenved a legjobban, a telefonok tartják benne a lelket: hároméves kislányával is többször beszélt már. Édesanyjának is telefonált, aki a felesége és lányai mellett szintén ott lesz az első látogatói között. Egyébként a börtönben mindenki barátságos vele, őrök és rabok is. Azt mondja, mosolyognak rá, bíztatják, odakiabálnak neki, hogy tartson ki, vagy kézjelekkel mutatják neki. Ez a kedvesség meg is hatotta Andrást. Könyvekre van szüksége, mert sok a szabadideje és rengeteget olvas. Az ennivalóra nem panaszkodott, az ágyon éppen elfér, de szerencsére tud aludni - mesélte dr. Ruttner György ügyvéd.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára