Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. December 15. 05:00, szombat | Sport
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Súlyos büntetést kapott a Milan

Súlyos büntetést kapott a Milan

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) 12 millió euróra büntette az AC Milant, mivel az olasz klub nem felelt meg a pénzügyi fair play követelményeinek.

A milánóiaknak 2021. június 30-ig eleget kell tenniük a szervezet által támasztott gazdasági előírásoknak, melynek alapja, hogy az egyesületek nem költhetnek többet, mint amennyi a bevételük. Amennyiben ennek nem felel meg a Milan a jövőben sem, akkor egy évre kitiltják a nemzetközi kupaporondról.

Az UEFA hasonló okok miatt már kizárta a Milant az Európa-ligából a mostani szezonra, csakhogy a klub sikeresen fellebbezett a nemzetközi Sportdöntőbíróságnál (CAS). A piros-feketék így indulhattak a második számú európai kupasorozatban, melyből éppen csütörtökön búcsúztak, mivel az Olimpiakosz vendégeként elszenvedett 3-1-es vereségük azt jelentette, hogy csak harmadikként zártak a csoportjukban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Női kézilabda olimpiai selejtező - Magyarország-Svédország 28-25

A magyar női kézilabda-válogatott 28-25-re legyőzte Svédországot a debreceni olimpiai selejtezőtorna pénteki, második fordulójában, így csak akkor nem szerez kvótát, ha vasárnap öt vagy több góllal kikap Japántól.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok