Városlista
2022. július 2, szombat - Ottó

Hírek

2012. Április 12. 07:23, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Súlyos pénztelenség Stohlnál

Súlyos pénztelenség Stohlnál

Saját bevallása szerint sem veti fel a pénz Stohl Andrást. A színész egész vagyonát felemésztette az általa okozott baleset résztvevőinek kártalanítása, nem maradt tartaléka. De vajon mi lehet a megoldás a problémájára?

Az RTL Klub képernyőjére egyelőre nem tud visszatérni, hiszen nincs olyan induló műsor amiben számíthatnának rá, a színházi fizetése pedig nem elegendő ahhoz, hogy a számláit fizetni tudja. Stohl András nincsen könnyű helyzetben, ő maga is beszélt róla a Fókusz című műsorban, hogy ne higgyék azt az emberek, hogy gazdag és minden rendben van az életével, amióta kijött a börtönből...

De vajon milyen megoldást lehetne találni Stohl pénzügyeire? Kukucska Ferenc a nagy sikerű penzmenedzser.hu kitalálója szerint Stohlnak költségvetést kellene készítenie, és rendezni tudná a pénzügyeit...

"Ha egy költségvetés programban rendszeresen feljegyezzük kiadásainkat, amely kiadási kategóriánként összesíti azt havi és éves szinte, nemcsak tudni fogjuk, hogy mire költöttük el fizetésünket, hanem sokként fog érni bennünket az a tény, hogy látjuk mennyi felesleges kiadásunk volt. A kiadásaink rendszeres feljegyzésével rádöbbenhetünk arra, hogy a napi 500 forint, talán csekélynek tűnő kiadás, éves szinten számolva 182 500 forintot jelent, amiből akár egy családi nyaralásra is futná. Ráadásul, ha rendszeresen rögzítjük napi költésünket, könnyebben kijövünk fizetésünkből, mert tudatosabbak leszünk, és ez a tudat arra sarkall bennünket, hogy csökkentsük felesleges, impulzív vásárlásainkat, gazdaságosabban, megfontoltabban költekezzünk. "

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.